Drama, Recomandari, Romantic, Thriller

Killing Me Softly (2002)

“Maybe a flatlander like me…Can’t live at that altitude.

Maybe it never would have been possible…to sustain what we had.

Maybe…Well, that’s what I tell myself.”

Un thriller erotic care abunda in scene sexuale fara cenzura.

Filmul porneste de la baza “coup de foudre” , expresie imprumutata din franceza care tradusa ar suna cam asa: actul brusc si straniu de a cadea in admiratie iubitoare pentru o persoana sau un lucru.

Este un fenomen aproape mistic de notiuni amoroase, considerat un ideal romantic, Mai pe scurt- dragoste la prima vedere.

Sincer, nu stiam ca filmul este o ecranizare, m-am gandit ca scenaristii de la Hollywood au facut o treaba buna fara ajutorul vreunui romancier care a creat inca un bestseller bun demn de a fi luat in seama, in cazul de fata  semnatura lui. Nicci French

Inainte de a fi  Mark Benford in Flashforward Joseph Fiennes (un actor care mi-a placuta foarte mult in “Forever Mine”), a fost  Adam Tallis in pelicula despre care am ales sa discut. Alice Loudonn(interpretata de Heater Graham cu mult peste ce a presupus rolul din Austin Powers),  designer de software, e aparent fericită cu viaţa ei.

Însă, e tentată să iasă din existenţa sa comfortabilă în urma unui flirt cu Adam (Joseph Fiennes), un alpinist stilat pe care îl întâlneşte din întâmplare pe străzile Londrei.

Inca din primele minute acestia exercita o puternica atractie sexuala reciproca Povestea de dragoste care urmează e presarata  cu o serie de acte sexuale feroce care nu se rezuma la nimic in a detalii secventele  respective, fara gratuitate.

Initial Alice se va multumi cu firimiturile  date de barbatul recent intrat in viata sa, privind trecutul sau, insa misterul care il inconjoara va deveni curand  o atractie mult mai puternica decat nebunia care i-a unit candva… Astfel, odata cu primirea unor bilete misterioase, ce incearca sa o avertizeze privind un eveniment tragic din viata noului sau partener, Alice va incepe o ancheta pe cont propriu si va incerca sa se elibereze din capcana in care a fost prinsa,,,,,,

Scena din primele minute (si nu numai) este una fierbinte la propriu, pentru ca abunda in erotism.. Unele secvente depasesc cu mult limitele decentei (asta este si farmecul)  dar asta nu limiteaza sau discrediteaza, filmul fiind  unul incarcat de senzualitate,

Atractie irezistibila dintre cei doi si frumusetea lor amintesc de clasicul ” Nine and a half weeks”

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.