Guest Post

The Social Network (2010)

Filmul „The Social Network” este de fapt povestea inventarii celei mai mari retele de socializare care exista in acest moment – FACEBOOK. La inceput eram nehotarat, nestiind daca acest film se va ridica la asteptarile mele. Nu este un film care sa iasa foarte mult din tipar dar nu este nici un film de dat la o parte. Criticii din intreaga lume l-au cam laudat, deci ceva este de capul acestui film.

Acum dupa ce l-am urmarit pot sa afirm ca m-a surprins placut. Modul in care este spusa povestea te mentine in fata ecranului si pur si simplu te hipnotizeaza geniul lui Mark Zuckerberg (inventatorul FACEBOOK). Si actorul Jesse Einsenberg isi face treaba minunat, intrand aproape perfect in pielea personajului lui Mark Z.

Poate acest film este si mai interesant din cauza ca trateaza un subiect care inca exista in viata noastra de zi cu zi si nu este doar o biografie a vre-unui mare pilot, artist sau celebritate care nu mai traieste. Este intotdeauna fascinant sa aflii povestea care a stat la baza nasterii unui lucru care inca il poti folosi si in prezent.

Nu prea imi vine sa dezvalui multe dintre lucrurile care se intampla in film pentru a nu va strica placerea vizionarii. Un tanar student la Stanford dintr-o razbunare pe care ulterior avea sa o regrete, creeaza un site facemash.com in care utilizatorii puteau sa voteze intre diferite poze alte fetelor din campus. Proiectul facemash.com ii distruge reputatia, dar cu o inspiratie din partea unor studenti si cu ajutorul colegului de camera, Mark pune la cale un proiect nou intitulat – THE FACEBOOK. Si de acolo totul este istorie.

the-social-network-20100901014225607_640w1

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail