Festivaluri de Film

Pana pe 30 iulie iti poti inscrie filmul la Urban Eye Film Festival – se cauta productii despre arhitectura si viata urbana

UrbanEye Film Festival cauta filme despre arhitectura si viata urbana
– inscrierile se pot face pana pe 30 iulie 2018 –

Festivalul de Film UrbanEye are loc in 2018 intre 7-11 noiembrie, reunind cele mai actuale pelicule si evenimente conexe despre viata urbana, design, arhitectura si mediul in care traim.

Pentru editia a cincea a festivalului, pasionatii de film, casele de productie sau realizatorii independenti isi pot inscrie pana pe 30 iulie filmele care au drept tematica viata urbana sau arhitectura. Pot fi inscrise filme de fictiune, documentare, animatii sau filme experimentale, in care orasul, arhitectura sau viata urbana sunt personajele, subiectele principale sau decoruri cu rol dramaturgic in constructia narativa.

Cele mai bune filme inscrise vor fi vizionate in cadrul festivalului.

Este prima editie a festivalului in care apelul este dedicat productiilor care au ca tema arhitectura si viata urbana din orice colt al lumii, nu doar Romania.

UrbanEye este un festival dedicat celor interesati de intelegerea mediul in care traiesc. Filmele, atent selectionate, chestioneaza aspecte legate de viata urbana si ofera publicului posibilitatea sa descopere sau sa aprofundeze noi idei si abordari ale acesteia. Inscrierile se pot realiza completand formularul de pe site-ul UrbanEye, sectiunea Call for films.

De-a lungul celor patru editii UrbanEye de pana acum, programul festivalului a oferit publicului filme despre locuire, patrimoniu, sustenabilitate, design, dezvoltare urbana si multe altele.
Pentru mai multe detalii, vizitati urbaneye.ro si pagina de Facebook UrbanEye Film Festival.

Festivalul de Film UrbanEye este un proiect al asociatiei ARTA in dialog, proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National si de Ordinul Arhitectilor din Romania din timbrul arhitecturii.

Proiect co-finatat de:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.