Festivaluri de Film, Geek Stuff

Giancarlo Esposito vine in Romania la East European Comic Con

Giancarlo Esposito, cunoscut pentru rolul sau negativ din “Breaking Bad” sau “Better Call Saul”, vine la East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de filme, seriale, gaming, benzi desenate din estul Europei, ce va avea loc in perioada 18-20 mai la Romexpo.

Esposito a debutat inca din 1966 cu un show pe Broadway si a avut mai multe aparitii in diverse filme si productii TV din care amintim “The Usual Suspects”, “Malcolm X”, “CSI: Miami”, “Law and Order” sau “Homicide: Life on the Street”. Incepand cu 2009, actorul i-a dat viata infamului traficant de droguri Gustavo „Gus” Fring in serialul-fenomen “Breaking Bad”. Pentru acest rol, Esposito a castigat trofeul pentru cel mai bun actor in rol secundar oferit de Critics’ Choice si a fost nominalizat si la prestigioasele premii Emmy. In plus, Gus Fring a fost inclus pe lista celor mai malefici antagonisti ai tuturor timpurilor (locul 3), intocmita de TV Guide in 2013.

Personajul machiavelic interpretat de Esposito nu a lipsit nici din spin off-ul “Better Call Saul”, serial care s-a bucurat de o larga apreciere din partea publicului si a criticilor, la fel ca “fratele sau mai mare”, “Breaking Bad”, trecandu-si in palmares 23 de nominalizari la Premiile Emmy si 2 la Globurile de Aur, printre altele. Giancarlo Esposito a facut parte si din universul DC, imprumutandu-si vocea pentru adaptari animate precum “The Son of Batman” (Ra’s al Ghul) sau “Batman: Assault on Arkham”(Black Spider).

Esposito se alatura celorlalti actori confirmati pentru editia 2018 EECC:

  • Andrew Scott (“Sherlock”),
  • Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”)
  • Chase Coleman („The Originals”, „Boardwalk Empire”)
  • David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, “V for Vendetta”)

In 2017, peste 45.000 de fani s-au putut bucura de prezenta actorilor Nathaniel Buzolic (“The Vampire Diaries”, “The Originals”), Tom Wlaschiha (“Game of Thrones”), Ellie Kendrick (“Game of Thrones”, “Misfits”), Christopher Judge (“Stargate SG-1”, “God of War”), Jefferson Hall (“Vikings”), Craig Parker (“Spartacus”, “Lord of the Rings”), au putut lua parte la concursul de cosplay, au putut testa cele mai tari jocuri video pe echimpamente de ultima generatie, au gustat din cele mai delicioase mancaruri in zona de street food si au plecat acasa cu obiectele de pop culture preferate din zona de targ.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achizitiona online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele in format fizic pot fi gasite in magazinele din reteaua Eventim. La acest link se pot gasi cele mai apropiate puncte de vanzare de voi –

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.