Festivaluri de Film

Urban Eye Film Festival te invita la Understanding Design

Understanding Design pe 4 – 5 noiembrie 2017 la ARCUB Gabroveni

Evenimentul “Understanding Design” inseamna doua zile de expozitie, proiectii de filme, tururi ghidate si discutii in care publicul afla direct de la designeri care sunt procesele din spatele obiectelor de design.

Daca v-ati intrebat cum sunt gandite si mai apoi produse obiectele de design, cata munca se ascunde in spatele unei simple suprafete de lemn slefuit, cate ore de munca sunt in spatele a ceea ce pare un produs simplu, atunci puteti afla raspunsul la Understanding Design din cadrul UrbanEye Film Festival.

Artistii care vor avea lucrari expuse:

  • Atelier Ciprian Manda, Ubikubi 
  • Dragos Motica, DZNR Studio
  • Mihnea Ghildus, RIZI
  • Alina Rizescu & Bogdan Stefanescu, IF irinaflorea, Raul Cadar & Magda Traciu, Honest Goods by Pro Patrimonio
  • Machidon Andreea-Daniela, Veronica Olariu & Ruxandra Sacalis, De Ceramica
  • Madalina Teler, Marius Miclaus, Manda Mihai
  • Brut Concept, Prototip Studio, Bogdan Gotia, Diana Buga, Ioana Gotia-Ciurea & Mihai Veg.

De asemenea, publicul poate vedea rezultatele atelierului “Amprente urbane in bijuteria contemporana”, coordonat de Assamblage si ale concursului de grafica “Understanding the city”. Vernisajul are loc sambata, 4 noiembrie, ora 11:00, iar vizitarea expozitiei se poate realiza pe 4 si 5 noiembrie intre orele 11:00-21:00. 

In plus, vor fi mai multe proiectii de filme, la ARCUB care prezinta povestile unor designeri consacrati:

sambata, 4 noiembrie: pot fi urmarite filmele EAMES: The Architect and The Painter , de la ora 17:00 si de la ora 19:00 Troublemakers. The Story of Land Art si Il Grande Cretto di Gibellina. La final, publicul poate participa la un Q&A cu regizoarea filmului Il Grande Cretto di Gibellina, Petra Noordkamp.

 – duminica, 5 noiembrie: pot fi vizionate filmele Talking House: Eileen Gray & Jean Badovici, de la 17:00, urmat de un Q&A cu regizoarea Elizabeth Lennard, iar apoi Gray Matters, pelicula ce exploreaza lunga, fascinanta si complicata cariera a arhitectei si designerului Eileen Gray.

Intrarea la expozitie este gratuita.  Biletele pentru filme pot fi achizitionate de aici.  Participarea la atelierul pentru copii se face pe baza de inscrieri completand un formular.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail