Seriale

Obiecte ascutite incepe din 9 iulie pe HBO

Sharp Objects / Obiecte ascutite, serialul original HBO bazat pe romanul scris de Gillian Flynn, va avea premiera luni, 9 iulie, la HBO si HBO GO.

Bazata pe primul roman al lui Gillian Flynn (producator executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects/Obiecte ascutite spune povestea fascinanta a Camillei Preaker, o jurnalista care lucreaza la ziarul St. Louis Chronicle. Dupa o copilarie dificila, Camille se muta din orasul sau natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, insa, inapoi in Wind Gap pentru a scrie despre disparitiile suspecte a doua fetite. Odata cu intoarcerea in micul oras si in casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.

Amy Adams interpreteaza rolul principal in primul sau proiect de televiziune. Din distributie mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpreteaza pe Adora, mama Camillei, Chris Messina este Richard, Eliza Scanlen este Amma, sora lui Camille, Elizabeth Perkins o joaca pe Jackie O’Neele, Matt Craven il interpreteaza pe seriful Vickery si Miguel Sandoval este Curry, editorul lui Camille, care a ajutat-o in perioada caderilor ei nervoase.

Miniseria are 8 episoade de cate o ora, toate sunt regizate de Jean-Marc Vallee (Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate, Wild / Salbaticie si Dallas Buyers Club).

Primul episod va avea premiera la HBO si pe HBO GO luni, 9 iulie, de la ora 04:00 (la ora 20:00 va fi redifuzat la HBO).

 

Camille Preaker, jurnalista la St. Louis Chronicle, este trimisa in orasul ei natal Wind Gap ca sa scrie un articol despre doua fete disparute, dintre care una a fost gasita moarta si se presupune ca a fost ucisa. Cazul care o aduce pe Camille alaturi de mama ei sufocanta, Adora, tatal ei vitreg, Alan Crellin, si sora ei vitrega, Amma, scoate la suprafata amintiri traumatizante din copilarie, inclusiv moartea lui Marian, sora mai mica a lui Camille, cand aceastea erau la scoala.

Torturata de trecut si cautandu-si refugiu in alcool, Camille reuseste sa se alature detectivului Richard Willis si sefului politiei Vickery in cautarea pistelor care ar putea oferi detalii despre cele doua fete disparute.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail