Festivaluri de Film

American Independent Film Festival: s-au pus in vanzare biletele pentru intalnirea cu Sebastian Stan

S-au pus in vanzare primele bilete pentru American Independent Film Festival I, Tonya – in deschidere, in prezenta lui Sebastian Stan

De astazi, 22 martie, s-au pus in vanzare biletele pentru proiectia de deschidere a American Independent Film Festival care va avea loc in data de 27 aprilie, la Cinema PRO, cu filmul „I, Tonya” (2017), despre cunoscuta patinatoare Tonya Harding, unul dintre cele mai laudate filme ale anului.

Proiectia va avea loc la ora 20:30 la Cinema PRO, iar filmul va fi introdus de unul dintre actorii principali, Sebastian Stan.

Dupa film va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri in cadrul careia Sebastian va raspunde intrebarilor fanilor despre film si nu numai. Dupa sesiunea de intrebari si raspunsuri, actorul va oferi autografe si fotografii fanilor.

Actorul Sebastian Stan este de origine romana, nascut la Constanta – care s-a afirmat tot mai mult in ultimii ani – fiind prezent pe genericul unor filme precum Martianul, Lebada Neagra sau seria Captain America. „I, Tonya” este primul film de Oscar in care Sebastian Stan joaca rolul principal.

Totodata se pot cumpara bilete si pentru alte filme din festival:

  • Wonder Wheel”, cea mai recenta comedie a lui Woody Allen, va rula in data de 29 aprilie la Cinema Pro, de la ora 20:30. Filmul, considerat de presa americana cel mai bun film al lui Allen din ultimii cinci ani, ii are in distributie pe Justin Timberlake, Kate Winslet si Juno Temple si spune povestea a patru personaje a caror vieti se intersecteaza in mijlocul agitatiei parcului de distactii din Coney Island, undeva in anii ’50.
  • Lucky”, il are in distributie pe David Lynch, reputatul autor al filmului „Twin Peaks” sau al „Mullholland Drive”. Lynch, care aici joaca sub bagheta unui alt Lynch, interpreteaza rolul excentricului „Howard”, unul dintre amicii lui Lucky. Filmul este o scrisoarea de dragoste dedicata carierei si vietii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas”, 1984). Filmul a luat pe sus audienta de la Locarno in 2017 unde a primit Premiul Juriului Ecumenic si va fi prezentat la Bucuresti pe 28 aprilie, de la ora 20:30 la Cinema Muzeul Taranului.

Biletele pot fi cumparate pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.