Geek Stuff

Mark Ross Pellegrino vine la East European Comic Con 2016

Actorul si producatorul american Mark Ross Pellegrino vine, in perioada 27-29 mai 2016, la East European Comic Con, eveniment care va avea loc la Romexpo.

Mark este cunoscut in principal pentru rolul lui Lucifer din „Supernatural”, personajul care sta la baza motivului pentru care fratii Sam si Dean Winchester pornesc la vanatoarea de demoni. Actorul i-a mai dat viata si lui Jacob, in „Lost”, care de mai bine de doua milenii protejeaza insula pe care au ajuns protagonistii serialului.

441539

Mark Pellegrino si-a facut aparitia in seriale precum „Being Human” (varianta americana), „Chicago P.D.”, „Revolution”, „Grimm”, „Chuck”, „E.R.”, „The X-Files”, „NYPD Blue”, „The Practice”, „The Unit”, „Criminal Minds”, „Prison Break”, „Grey’s Anatomy”, „Ghost Whisperer”,” CSI, The Mentalist” si „Breakout Kings”. Cele mai noi roluri le are in serialele „The Tomorrow People”, „The Returned” si „Quantico”.

Are la activ si roluri in filme consacrate precum „Hemingway” si „Gellhorn”, „The Big Lebowski”, „Lethal Weapon 3”, „Mulholland Dr.”, „Capote”, „National Treasure”, „The Number 23”, „The Trials of Cate McCall”.

6x09_EvilInABottle

La fel cum ne-a obisnuit in fiecare an, East European Comic Con devine destinatia est-europeana pentru toti pasionatii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri si internet.

Daca anul acesta am avut peste 30.000 de vizitatori care au invatat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus si Arrow, si au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) si Romania, in 2016 ne propunem sa oferim publicului o experienta si mai fascinanta. Astfel, chiar daca nu vom divulga acum numele urmatorilor invitati la editia de anul viitor a East European Comic Con, putem confirma ca va exista un actor sau o actrita din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. Organizatorii au pregatit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 – pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua EVENTIM, la pretul de 59 de lei, pana in data de 30 noiembrie.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail