Geek Stuff

TUDUM: 5 motive sa participi la evenimentul Netflix

TUDUM: Un eveniment international Netflix pentru fani

Pe 25 septembrie, Netflix gazduieste TUDUM, un eveniment online dedicat fanilor si curiosilor despre titlurile din portofoliului serviciului de streaming

TUDUM incepe de la ora 18:00, in Romania, si va avea o durata de trei ore, pe parcursul carora se vor afla diverse detalii despre filme si seriale, se va discuta, se vor oferi anumite exclusivitati. Ideea este ca nu prea ar trebui sa ratezi evenimentul daca te numeri printre fanii productiilor Netflix sau pur si simplu esti un geek care nu prea rateaza conventii de acest gen. Vizionarea va fi usor accesibila – gratuita pe canalele Youtube Netflix, dar si pe Twitter sau Twitch. Ca sa iti faci o idee despre lucrurile la care ar trebui sa te astepti, de fapt pentru a te convinge de ce nu trebuie sa ratezi sa fii prezent, iti aduc mai jos cateva argumente, care pot fi considerate si motive.

  1. Cine participa – pe scena virtuala a evenimentului au fost anuntate mai multe vedete. Printre acestea se numara Dwayne Johnson, Chris Rock, Charlize Theron, Jennifer Aniston, Idris Elba, Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Halle Berry, Regina King, Chris Hemsworth, Noomi Rapace, Omar Sy, Jason Bateman, Maitreyi Ramakrishnan si multi altii pe care ii poti vedea in trailerul de prezentare de mai jos; sunt peste 140 de nume confirmate.
  2. Ce titluri sunt dezbatute – printre filmele si serialele despre care o sa ai ocazia sa afli noutati, sa urmaresti clipuri exclusive sau sa afli informatii picante se numara cele mai populare sau noi: The Witcher, The Umbrella Academy, Stranger Things, Cobra Kai, Vikings: Valhala, Enola Holmes, Sex Education, La Casa de Papel, Bridgerton, Don’t Look Up, Army of Thieves, Ozark, The Sandman, Emily in Paris si multe, multe altele, adica pana la 70.
  3. Tu ai rolul principal. Adica, pe cat de fortat poate suna, acesta este un eveniment international dedicat, in primul rand, fanilor. Este, de altfel, primul de acest gen. Si zic eu ca ar fi pacat sa fie ratat, mai ales daca are sanse sa devina o traditie si nu ai rea sa ratezi ocazia de a te lauda apoi ca ai fost acolo cand a inceput totul.
  4. Diversitate pentru accesare: poti viziona simultan evenimentul (co-stream), ba chiar esti încurajat sa reactionezi in timp real la acesta. Gasesti aici un ghid pentru difuzare simultana pe Twitch, poti alege Twitter sau poti opta pentru canalele de YouTube, mentionate mai sus.
  5. Program special inainte de TUDUM: De notat si faptul ca de la 14:00, inainte de evenimentul propriu-zis, productiile indiene, coreene si anime vor avea un calup special dedicat, unde vor fi incluse show-uri speciale lor, cu continut variat.

Daca te intrebi, TUDUM este primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix – a scris despre asta aici, Malaezu. Informatii se pot accesa de pe site-ul oficial.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail