Geek Stuff

Sylvester McCoy vine la East European Comic Con 2016

Actorul Sylvester McCoy vine, in perioada 27-29 mai 2016, la East European Comic Con, eveniment care va avea loc la Romexpo.

Sylvester McCoy, nimeni altul decat Radagast – unul dintre cei trei vrajitori, alaturi de Saruman si Gandalf – din trilogia de succes Hobbitul, va veni anul acesta laEast European Comic Con, cel mai mare eveniment destinat iubitorilor de filme, seriale, jocuri video si benzi desenate din estul Europei.

Radagast-bird

Scotian de origine, actorul este un obisnuit al rolurilor de science-fiction, cel mai notabil fiind, fara indoiala, rolul celui de-al saptelea doctor in cel mai longeviv serial al tuturor timpurilor, Doctor Who.

Mai mult decat atat, in contextul refuzului lui Colin Baker de a reveni in scenele regenerarii din episodul special “Dimensions in Time”, McCoy l-a interpretat si  pe cel de-al saselea doctor.

Sylvester McCoy nu este strain nici de scena teatrului, unde de-a lungul timpului a avut roluri in musicalul “Robin Hood” ca Seriful din Nottingham, in “The Lion, the Witch, and the Wardrobe” sau in “Regele Lear”, alaturi de Ian McKellen.Sylvester McCoy s-a reintalnit cu Ian McKellen pe platourile de filmare ale  trilogiei “Hobbitul” unde l-a interpretat pe vraijitorul extravagant Radagast, care ii ajuta pe Gandalf, Bilbo si pe pitici sa se salveze din cateva situatii periculoase.

Sylvester McCoy este cel de-al treilea actor anuntat pana acum la East European Comic Con, dupa Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) si David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

SylvesterMcCoy

Daca anul trecut, am avut peste 30.000 de vizitatori care au invatat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus si Arrow, si au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) si Romania, in 2016 ne propunem sa oferim publicului o experienta si mai fascinanta.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 – pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua EVENTIM, la pretul de 89 de lei. Mai multe detalii privind preturile biletelor puteti consulta pe www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail