Geek Stuff

David Anders vine la East European Comic Con 2016

Actorul David Anders vine, in perioada 27-29 mai 2016, la East European Comic Con, eveniment care va avea loc la Romexpo.

David Anders, actorul american cunoscut publicului din seriale ca ‘The Vampire Diares’, ‘Heroes’, ‘Alias’ sau ‘Once Upon A Time‘, vine in Romania la East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, ce va avea loc anul acesta la Romexpo, in perioada 27-29 mai.

David-Anders-once-upon-a-time-37470567-1500-1000

Anders i se alatura lui Mark Pellegrino, celebrul actor care i-a dat nastere lui Lucifer in serialul de succes Supernatural.

David Anders este recunoscut drept un actor versatil, maestru al personajelor negative, care s-a facut remarcat de-a lungul timpului in rolurile lui Julian Sark din ‘Alias’, Adam Monroe din ‘Heroes’, John Gilbert din ‘The Vampire Diares’, Troy Cutler din’ Necessary Heroessau’ Dr. Whale din ‘Once Upon A Time’. Anders a mai avut aparitii episodice in seriale foarte populare ca ‘CSI’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘House’, ‘Arrow’, ‘Criminal Minds’ ,’24’, ‘Charmed’, ‘Warehouse 13’ sau ‘Stalker’. In prezent, actorul se bucura de succes in rolul lui Blaine DeBeers in show-ul TV ‘iZombie’.

Anders s-a remarcat mai ales prin rolul din ‘The Vampire Diares’, acolo unde l-a interpretat pe John Gilbert, un antagonist important in actiunea serialului, fiind si tatal Elenei Gilbert, unul dintre personajele principale.David Anders este si un cunoscut al scenei de pe Broadway, jucand in musical-uri de succes ca ‘Beautiful’, ‘The Diary of Anne Frank’ sau ‘My Fair Lady’.

La fel cum ne-a obisnuit in fiecare an, East European Comic Con devine destinatia est-europeana pentru toti pasionatii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri si internet.

ONCE UPON A TIME - In the premiere episode, "Broken," reality and myth begin to merge as the fairytale characters awaken from Evil Queen Regina's broken curse and remember who they were. But to their dismay, they aren't transported back to fairytale land. To make matters worse, Rumplestiltskin - aka Mr. Gold - in an effort to gain the upper hand in his power struggle with Regina, has introduced magic into the town. In fairytales magic has its place, but in our world it can have unfathomable consequences. Meanwhile, back in the fairytale land, Prince Phillip awakens his sleeping beauty, Aurora (Sarah Bolger, "The Tudors"), but discovers that he and his traveling companion, Mulan (Jamie Chung, "Sucker Punch," "The Hangover Part II"), will soon have to face a deadly foe, on the Season Premiere of "Once Upon a Time," SUNDAY, SEPTEMBER 30 (8:00-9:00 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/JACK ROWAND) JENNIFER MORRISON, DAVID ANDERS, LANA PARRILLA

Daca anul acesta am avut peste 30.000 de vizitatori care au invatat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din ‘Spartacus’ si ‘Arrow’, si au aflat care este legatura dintre T-Bag din ‘Prison Break’ (Robert Knepper) si Romania, in 2016 ne propunem sa oferim publicului o experienta si mai fascinanta. Astfel, chiar daca nu vom divulga acum numele urmatorilor invitati la editia de anul viitor a East European Comic Con, putem confirma ca va exista un actor sau o actrita din cel mai popular serial al momentului, ‘Game of Thrones‘.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 – pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua EVENTIM, la pretul de 79 de lei, pana in data de 29 februarie.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si KickoffEvents.

Loading...

Vezi si...

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail