Geek Stuff

East European Comic Con Summer Limited Edition 2021: masuri de siguranta

Dupa o pauza de un an, East European Comic Con reia traditia si organizeaza o noua intalnire cu fanii acestui eveniment. Despre invitatii anuntati poti citi aici – biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile pe www.comic-con.ro. Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition vor avea împreuna 7 sesiuni: joi 26 August 16:00 – 20:00; Vineri 12:00 – 16:00 și 17:30 – 21:30, iar Sâmbătă și Duminică intervalele sunt 09:30 – 14:30 și  16:00 – 21:00; pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet.

Cum sesiunea din 2021, o editie limitata de vara, se organizeaza in contextul pandemiei Covid-19, sunt cateva masuri de siguranta care s-au luat si s-au impus, dar si altele care vor trebui respectate de vizitator. Ca sa stii la ce sa te astepti, iti fac mai jos un rezumat:

  • fiecare sesiune va fi limitata la un numar maxim de 4000 de bilete, capacitatea pana la 5000 va fi acoperita de echipa evenimentului, voluntari, expozanti, invitati si un numar de siguranta pentru a nu fi depasita capacitatea.
  • numarul de ore va fi limitate, astfel ca intervalul de ore consecutive a evenimentului a fost redus la 40%. In fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interactiuni indelungate, insa fara a compromite experienta Comic Con.
  • accesul se face doar in baza unor verificari – participantii vor putea participa la eveniment daca prezinta unul din cele 3 documente:

–  un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile
–  un certificat de testare (rapida) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la incheierea sesiunii la care participa,
 – un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la incheierea sesiunii la care participa.

  • va exista o pauze de dezinfectare intre cele doua sesiuni, de 90 de minute, pentru a curata si dezinfecta spatiile comune si toaletele, dar si pentru a se face pregatile necesare pentru primirea urmatoarelor 5000 de persoane.
  • va fi pus la dispozitie dezinfectant de maini, in mai multe zone importante, unde persoanele interactioneaza fizic: Zona de Acces, Aleea Artistilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozantilor, Zona exterioara de alimentatie.
  • masca de Protectie va trebui purtata in toate zonele aglomerate, inddiferent ca este vorba de interior sau exterior.

 


Mai multe detalii se pot afla consultand pagina dedicata – www.comic-con.ro.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail