Geek Stuff

Charles Dance vine la East European Comic Con 2016

Actorul Charles Dance va lua parte la cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din estul Europei.

Charles Dance, actor decorat de Regina Marii Britanii, are in palmares numeroase roluri importante care au fascinat si intrigat privitori din intreaga lume. Astfel, pe 28 mai, la Romexpo, vizitatorii il pot intalni pe cel care i-a intruchipat pe Alastair Denniston in „The Imitation Game”, pe Master Vampire in „Dracula Untold’, pe Baronul Frankenstein in Victor Frankenstein”, pe Jonathan Clemens in „Alien 3” sau pe Benedict in „Last Action Hero”.

Anul acesta este asteptat in ‘Despite the Falling Snow’ si drama ‘Me Before You‘. Recent l-am urmarit in adaptarea marca BBC ‘Zece negri mititei’/ ‘And Then There Were None‘ si l-am adorat.

Veleitatile sale de antagonist nu putut fi ignorate nici de realizatorii filmului „James Bond: For Your Eyes Only” care i-au atribuit rolul maleficului Claus.

23-charles-dance-justinsutcliffe

Dance se alatura, astfel, lui Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Hobbitul, Dr.Who) si David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 vor avea parte de o experienta de neuitat: pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, dar si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online. Printre acestia din urma se numara Romercial si Creative Monkeyz, urmand ca in perioada urmatoare sa fie anuntate si alte nume sonore.

101342

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua EVENTIM, la pretul de 89 de lei. Mai multe detalii privind preturile biletelor puteti consulta pe www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.