Cronici DVD-uri

[DVD] Review ‘Entourage: Anturaj’ (2015)

” I promised my wife that if she let me go back to work, it would be nothing but fun and it has been. I do almost nothing but smile all day. And the anger meds didn’t make me calm, they just made me not able to cum, which just made me angry, and just made my wife sore. Now, currently I am a little bit stressed about this giant movie because I haven’t been able to see it until yesterday – thank God it’s FUCKING amazing”

Caseta tehnica

  • Titlu original/ titlu romana: Entourage/ Anturajanturaj
  • Regizor: Doug Ellin
  • Actori: Kevin Dillon, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Adrian Grenier, Jerry Ferrara, Emmanuelle Chriqui, Haley Joel Osment
  • Genul filmului: Comedie
  • Data premierei cinema/ lansare DVD: iunie 2015/ octombrie 2015
  • Distribuitor oficial DVD: ProVideo
  • Format: DVD si Blu-ray
  • Nr. discuri: 1
  • Durata: 100 minute; cu doua straturi
  • Video:16:9 2.40:1 (pentru orice ecran TV, color)
  • Audio: 5.1:ceha, engleza, maghiara (Dolby Audio)
  • Subtitrari: romana, araba, ceha, ebraica, maghiara, portugheaza
  • Bonus: deleted scenes
  • Rating: N 15 (nerecomandat sub 15 ani)

Povestea:

Vincent “Vince” Chase, care s-a despartit de sotia lui dupa doar noua zile de casatorie, vrea sa faca ceva nou in cariera sa. El isi suna fostul agent care intre timp a devenit conducator de studio, Ari Gold, iar acesta ii ofera un rol principal in prima productie a studioului sau. Vince spune ca accepta sa apara in film doar cu conditia de-a fi regizat de el. Opt luni mai tarziu, Hyde, filmul de debut al lui vince in postura de regizor, se afla in mijlocul post-productiei si depaseste bugetul cu 15 milioane de dolari.

Cronica:

Un proiect cu radacini considerabile – un serial care debuta in 2004 si care avea sa urmareasca timp de 7 ani viata tumultoasa a unui star de cinema. Fie ca este urmarit in relatiile cu fanii, cu agentul de incredere sau cu prietenii. O sa recunosc faptul ca am urmarit doar o parte din serial, tema mondena si cancan desi surprinsa foarte bine, nu s-a dovedit a fi o slabiciune pentru mine.

Un lucru este cert: daca ti-a placut serialul, o sa iti placa si acest capitol. Poate ca inghesuie mai mult evenimentele si este adevarat ca nu prea iti pasa de personaje, dar aparitiile cameo compenseaza si elanul exagerat specific unei comedii care prinde doar unei categorii de public.

O mostra mai galagioasa pentru satirizarea unei lumi a starurilor.

Punctul de vedere abordat este usor inaccesibil uneori si pornirea pare sa fie cu un entuziasm mai mare decat necesar. Si se lasa senzatia ca s-a turnat doar ca pretext pentru a urmari un grup de prieteni care fac biografia celor mai frumoase momente impreuna. Nu este un must-see, dar invitatia este tentanta pentru ca stilul entertaining distreaza intr-o masura vinovata care iti place pana la final.

Fara vreo farama de sensibilitate sau cu o directie clara, „Entourage” este ca un jurnal de tip parodie, uneori imatur si cam greu de luat in serios. Cred ca nici nu vrea sa faca ecouri puternice, dar in ciuda remarcilor homofobe sau misogine functioneaza pentru o arie considerabila dintr-un fanbase dezvoltat care a crescut (odata) cu episoadele serialului.

Continua exact de unde te-a lasat serialul. Deci nu te poti lipsi, in calitate de fan al peripetiilor protagonistilor, nici de partea asta. Pe care o intelegi ca atare. Cu bune si rele, cu amuzament si drama.

Filmul este dsponibil din septembrie, in format blu-ray si DVD in magazinele de specialitate si este distribuit de ProVideo.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail