Noutati din lumea filmului, Stiri

Thor: Ragnarok lider de incasari in weekend-ul premierei

Thor: Ragnarok” – super-erou la box-office in weekendul de lansare

„Thor: Ragnarok” – a treia parte a celebrei francize din Universul Cinematografic Marvel – a inregistrat incasari impresionante de aproape 2,350,000 RON in weekendul de lansare in Romania. Astfel, a treia parte a francizei dedicate Zeului Tunetului a devenit si filmul Marvel cu cel mai bun opening weekend din Romania.

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film Romania este disponibil in cinematografele din toata tara, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

thor ragnarok

thor ragnarok

Conform HollywoodReporter.com, pe plan international, „Thor: Ragnarok” se situeaza inaintea unor titluri precum „Gardienii Galaxiei Vol. 2” si „Doctor Strange”. In multe regiuni, precum Coreea de Sud (15,5 milioane $), Australia (8,4 milioane $) si Brazilia (8,3 milioane $), filmul a avut cel mai mare record de box-office in luna octombrie.

In fruntea clasamentului se afla Marea Britanie, cu incasari de 15,8 milioane de dolari, reprezentand un record de box-office pentru piata britanica, neluand in calcul filmele din seria Bond.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.