Geek Stuff

Serialul „Umbre” va avea panel la East European Comic Con

“Umbre”, cea mai ampla productie HBO Europe realizata in Romania, va avea un panel special dedicat in cadrul East European Comic Con.

Astfel, actorii Serban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Stefan Velniciuc, Sergiu Costache si Gabi Huian vor fi prezenti pe scena de la Romexpo, sambata, 9 mai, de la ora 16:00, si vor raspunde intrebarilor publicului, dezvaluind amanunte inedite de pe platourile de filmare.

“Umbre” este o drama cu influente de comedie neagra si spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. Dupa ce omoara accidental un om, Relu vrea sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai are cale de intoarcere. Serialul „Umbre” are 8 episoade si este al treilea serial pe care HBO Europe il produce in intregime in tara noastra. Productia poate fi urmarita in intregime pe HBO GO.

Umbre

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 8-10 mai si reuneste anul acesta 6 actori de calibru de la Hollywood: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stapanul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Dr. Who). De asemenea, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni si el la noi in tara special pentru un panel cu publicul.

11080381_818189861595925_1363904679763392811_o

Nu vor lipsi nici cele mai tari celebritati online din RomaniaCreative Monkeyz, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, BROmania si Bobospider-, dar si artisti grafici de seama ca Skies of Fire, Bobmeatbag, Marco Santucci, Sycra, Victor Drujiniu, Puiu Manu si Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata).
Oaspete de onoare va fi Tronul de Fier din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones, adus direct de pe platourile de filmare de catre HBO Romania.

Evenimentul va gazdui si doua competitii importante: finala est-europeana ESL SEE, dedicata gaming-ului, precum si Cosplay World Masters de unde se vor califica reprezentanti a 4 tari, in marea finala de la Lisabona. In plus, publicul se va putea relaxa in zona de gaming amenajata, un concurs de cosplay separat de competitia enuntata mai sus, un concurs de quiz, boardgames si multe alte surprize.

Abonamentele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 69 de lei. In ultima saptamana costul va fi de 79 de lei.East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail