Guest post

Finala Campionatului Europei de Sud Est de gaming la East European Comic Con

Finala Campionatului Europei de Sud Est de gaming doar la East European Comic Con

East European Comic Con va gazdui finala primului sezon al Campionatului Europei de Sud Est.

Prescurtat ESL SEE, acesta reprezinta o competitie de anvergura la care iau parte nu mai putin de 6 regiuni si 15 tari: Ungaria, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Romania, Moldova, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia ssi Herzegovina, Muntenegru, Macedonia, Malta si Albania.

Campionatul va fi compus din trei jocuri foarte populare – Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone si League of Legends – si va beneficia de premii in bani in valoare totala de 5000 de euro, precum si de premii in produse. Intregul regulament poate fi consultat aici.

see_championship_kickoffseason
East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei destinat pasionatilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate. Doar aici te poti intalni cu actori de la Hollywood, celebritati online din strainatate si din Romania sau artisti grafici. Astfel, la Romexpo, in perioada 8-10 mai ai sansa sa ii cunosti pe Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) sau Dan Starkey (Strax din Dr. Who). Totodata, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni si el special la noi in tara special pentru un panel cu publicul.

banner_news
In plus, nicio celebritate online din Romania nu va lipsi: Creative Monkeyz, Doza de Has, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Tequila, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net si Bobospider .Lor li se alatura artistii Skies of Fire, Bobmeatbag si Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial Game Of Thrones, adus special la noi in tara de catre HBO Romania.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei.
East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail