Geek Stuff

John Noble ajunge in Romania la East European Comic Con

Un actor din trilogia „Stapanul Inelelor” va fi prezent la Bucuresti. John Noble, cel care i-a dat nastere lui Denethor, tatal lui Boromir si Faramir si guvernator al Gondorului, vine la East European Comic Con.

Actorul de origine australiana mai este cunoscut si pentru rolul doctorului Walter Bishop din productia Fox, „Fringe”, pentru care a si fost recomepensat cu un premiu “Critics’ Choice Television”, dar si pentru rolul lui Henry Parrish in seria horror, „Sleepy Hollow”. John Noble s-a mai remarcat si prin rolurile secundare din seriale ca “24”, “Transformers Prime”, “All Saints” sau “Home and Away”.

In ultima parte a trilogiei “Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”, film castigator a 11 premii Oscar, Noble il interpreteaza pe Denethor, cel din urma guvernator al Gondorului care va fi inlocuit de Regele de drept, Aragorn. Spre deosebire de cartile lui Tolkien, regizorul Peter Jackson a ales sa il portretizeze pe Denethor ca pe un personaj negativ, scotandu-i in evidenta egoismul, paranoia si alienarea.

john-noble-Fringe-610x353
John Noble se alatura lui Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Doctor Who).
Totodata, la East European Comic Con, publicul va putea lua parte la panel-uri interesante cu youtuberul Michael Stevens, creatorul canalului Vsauce, dar si cu celebritati autohtone din mediul online (Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Doza de Has, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider).

Mai mult decat atat, te vei putea poza pe Tronul de Fier din „Game of Thrones„, te vei plimba pe aleea artistilor, vei putea participa la concursul de cosplay sau iti vei putea testa cunostintele la quiz. Si nu in ultimul rand, marea finala a campionatului regional de gaming, ESL SSL, va putea fi u rmarita live numai la East European Comic Con.

Evenimentul va avea loc in perioada 8-10 mai, la Romexpo si este organizat de Asociatia Culturala Kesenai in parteneriat cu Kick Off Events.Abonamentele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar incepand cu 1 aprilie, la 69 de lei. In ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. Pentru mai multe detalii, accesati www.comic-con.ro.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail