Geek Stuff

Michael Stevens Vsauce vine la East European Comic Con

Michael Stevens, unul dintre cei mai populari creatori de continut video din lume, vine la Bucuresti in cadrul East European Comic Con. Fondator al celebrului canal Vsauce, Stevens se claseaza in topul celor mai buni 30 de youtuberi de pe mapamond.

Vsauce exploreaza diverse teme prin clipuri interesante care se bucura de milioane de vizualizari si mii de comentarii. Temele pe care le abordeaza in maniera sa proprie si inedita variaza de la probleme filosofice si stiintifice pana la noutati despre gaming, tehnologie, cultura si alte chestiuni de interes general.

Asa ca, daca esti curios sa afli cate lucruri exista pe planeta, ce rezolutie are ochiul uman, de ce aplaudam sau de unde survine starea de plictiseala, Vsauce este locul in care poti afla toate aceste raspunsuri si multe altele. Michael Stevens a fondat Vsauce in 2007, iar pana in prezent s-a extins cu inca doua canale, Vsauce 2 si 3, acestea fiind gazduite de Kevin Lieber, respectiv Jake Roper.

maxresdefault

Originalul a ramas cu titlul de Vsauce 1 si a reusit sa stranga aproximativ 9 milioane de abonati si peste 700 de milioane de vizualizari.
Vsauce a fost distins in 2014 cu un premiu Webby People’s Voice, considerat de New York Times, drept cel mai important trofeu oferit in lumea internetului. Totodata, i-a fost oferit si un trofeu Streamy Award la cateogoria “Best Science and Education Channel, Show or Series”.
Michael Stevens va fi disponibil pentru intrebari si raspunsuri in cadrul panel-ului sau special in ziua de duminica, 10 mai. Toate panel-urile sunt incluse in pretul biletului de acces general. Pentru programul complet, accesati www.comic-con.ro

maxresdefault (1)

East European Comic Con este singurul eveniment in care te poti intalni cu actori de la Hollywood, celebritati online din strainatate si din Romania sau artisti grafici. Astfel, la Romexpo, in perioada 8-10 mai ai sansa sa ii cunosti pe Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) sau Dan Starkey (Strax din Dr. Who). In plus, nicio celebritate online din Romania nu va lipsi: Creative Monkeyz, Doza de Has, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Tequila, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider.

Lor li se alatura artistii Skies of Fire, Bobmeatbag si Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial „Game Of Thrones”, adus special la noi in tara de catre HBO Romania.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei.
East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail