Televiziune

Aplicația Focus Sat: acces la peste 100 de canale TV online, producții video on demand

Aplicația Focus Sat este disponibilă de pe orice dispozitiv smart, oricând și de oriunde în Uniunea European – se poate testa gratuit, timp de 7 zile.

În acord cu tendințele diversificate de consum TV de pe piața de televiziune din România, cu Focus Sat App utilizatorii pot urmări online programe TV live și video on demand, simultan de pe 3 dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tabletă, care au conexiune la internet).  Focus Sat App este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucură de o televiziune interactivă și poate urmări programele preferate difuzate cu până la 7 zile în urmă, 40 de canale tv având funcția de Restart și Replay pentru conținut TV live.

  • Accesul la conținut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV și Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de știri, filme, seriale, sport, documentare, muzică, desene animate, reality show-uri și la care se adaugă platformele premium de conținut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ și National Geographic.
  • În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum și numeroase filme, documentare și programe pentru copii.

În concluzie Focus Sat App este potrivită atât celor care doresc să vizioneze programele tradiționale ale televiziunilor, cât și celor care doresc acces la un conținut selectat personal dintr-o bibliotecă video. Accesul la conținut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună și poate să reîncarce oricând dorește. Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile  Aplicația Focus Sat  pentru a se bucura de o experiență completă de a trăi televiziunea. .

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe web sau Facebook

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail