Fără categorie

Ostatici in subteran, un nou serial thriller pe Focus Sat TV

Focus Sat TV transportă publicul român într-o călătorie palpitantă în Danemarca cu cele două sezoane ale serialului „Ostatici în subteran” (Below the Surface / Gidseltagningen, 2017)

Serialul are premiera în România, din 14 aprilie și vor fi difuzate în zilele de luni și joi, câte două episoade, de la ora 21:30.

  • Primul sezon debutează pe 14 aprilie

Seria începe în forță cu un incident care va deveni istoric: luarea de ostatici a cincisprezece danezi în metroul cu care călătoresc, de către făptași necunoscuți, care îi amenință că îi vor ucide pe toți, dacă cerințele nu le sunt îndeplinite. Acest eveniment va schimba Danemarca pentru totdeauna pe parcursul unei singure săptămâni. Întreaga țară se trezește prinsă într-un vârtej. Politicienii se ceartă dacă să negocieze sau nu cu teroriștii. În presă sunt dezbătute limitele până unde poate merge portretizarea captivilor și căutarea familiilor acestora, iar fiecare telespectator se va gândi cum ar reacționa dacă s-ar afla în locul celor luați captivi.

  • Al doilea sezon continuă din 28 aprilie 

După finalul dramatic din primul sezon, Philip a fost pus pe liber de la conducerea diviziei Terror Task Force (TTF) și începe să investigheze dispariția misterioasă a unei tinere studente întoarsă recent din Siria. Pentru că ea a fost implicată în lupta împotriva ISIS există o recompensă pentru capturarea ei. Trei teroriști islamici au venit să colecteze ceea ce cred că li se cuvine. Investigația lui Philip îl conduce la bordul unui feribot de pasageri aflat în drum spre Suedia. Când situația escaladează și teroriștii îi iau ostatici pe toți cei aflați la bordul feribotului, Philip se trezește în mijlocul unei crize politice internaționale. Își dă seama că va trebui să lupte nu doar pentru salvarea vieților pasagerilor și a prietenului său, ci și pentru a lui.

Vizionare trailer:

După seria “Ostatici în subteran”, Focus Sat TV va continua sezonul cu premiera altor seriale Canal+ în lunile mai și iunie. Noile producții programate sunt:

  • Regele Varșoviei (King of Warsaw / Król, 2020), care prezintă o poveste plasată în Varșovia anului 1937, când frecvența ciocnirilor dintre grupurile fasciste și muncitorii socialiști este în creștere, iar o grupare de tip mafiot conduce orașul;
  • Posedare (Possessions, 2020), o poveste hipnotizantă, plină de mister, în limba franceză și ebraică, despre o crimă săvârșită de o mireasă în noaptea nunții;
  • Ultimele Pantere (The Last Panthers, 2015) cu legendarul actor Sir John Vincent Hurt, despre o anchetă ce vizează o bandă celebră de hoți de diamante, dar care ajunge să dezvăluie alte probleme profunde ale societății, precum
  • Ani și ani (Years and Years, 2019), o dramă distopică cu Emma Thompson în rolul principal, despre impactul pe care îl va avea în următorii 15 ani evoluția societății și a tehnologiei asupra unei familii din Manchester.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate care nu se numără încă printre clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile aplicația Focus Sat ce include o bibliotecă VOD. Focus Sat poate fi găsit pe web sau Facebook.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail