Geek Stuff

Un actor principal din seria The Vampire Diaries vine la East European Comic Con

Un actor principal din seria The Vampire Diaries vine la East European Comic Con

Paul Wesley, cunoscut pentru rolul lui Stefan Salvatore din serialul care a atins un succes global, The Vampire Diaries, va participa la cea de-a saptea editieEast European Comic Con.

Actorul de origine poloneza a facut parte din distributia seriei produsa de CW de la lansare si pana la finalul din 2017, alcatuind trio-ul principal care a facut deliciul fanilor din toata lumea alaturi de Ian Somerhalder (Damon Salvatore) si Nina Dobrev (Elena Gilbert / Katherine Pierce).

Mai mult decat atat, Paul s-a ocupat si de regie si productie incepand cu cel de-al cincilea sezon.

In afara de activitatea sa din The Vampire Diaries, el a mai avut aparitii episodice in seriale precum 24, CSI, Law and Order sau The OC.

Wesley nu a stat departe nici de lungmetraje: a jucat in filme ca Mothers and daughters (alaturi de Susan Sarandon), The Peaceful Warrior (alaturi de Nick Nolte), The Baytown Outlaws (alaturi de Billy Bob Thornton) sau The Late Bloomer (unde i-a avut drept colegi de platou pe Brittany Snow si JK Simmons) si multe altele.

Paul Wesley este cel de-al saselea actor ce va fi prezent anul acesta la East European Comic Con, completand lista invitatilor compusa din Carice von Houten(Melissandre din Game of Thrones), Nicholas Brendon (Xander Harris din Buffy The Vampire Slayer), Vladimir Furdik (Night King din Game of Thrones) si Adam Brown (Ori din The Hobbit, Cremble din Pirates of the Caribbean).

East European Comic Comic Con va avea loc la Romexpo in perioada 24-26 mai. Pe langa pavilionul B1, anul acesta, in premiera, organizatorii vor folosi si pavilionul central, depasind astfel recordul suprafetei de desfasurare de anul trecut.

Precedenta editie i-a adus in fata fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair si Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya si Yehuda Devir si Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozantilor, de jocuri noi si echipamente IT de ultima generatie, dar si de o zona relaxanta de boardgames, au testat si jocuri pe baza de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier si au reusit sa treaca Dincolo de Zid in singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Cea de-a saptea editie East European Comic Con nu se va lasa mai prejos si va oferi publicului noi si noi experiente de neuitat.

Abonamentele pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 110 Ron pe www.comic-con.ro si in Magazinele Carturesti (via Myticket / Entertix).

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail