Geek Stuff

Melissandre din Game of Thrones vine la East European Comic Con

Carice von Houten, nimeni alta decat Melissandre, un personaj-cheie din fenomenul Game of Thrones, va participa la cea de-a saptea editie a East European Comic Con, care va avea loc in perioada 24-26 mai la Romexpo. Evenimentul va fi primul din lume ce se va desfasura dupa finalul cel de-al optulea si ultim sezon si la care vor lua parte doi actori majori ai seriei.

Actrita va fi prezenta la eveniment pentru Q&A, poze si autografe sambata (15:00 – 19:00) si in prima parte a zilei de duminica (pana la ora 14:00).

Carice a reusit sa ofere o interpretare iconica lui Melissandre, un personaj misterios, puternic si imprevizibil in desfasurarea de forte din Game of Thrones. Melissandre l-a ghidat pe Stannis Baratheon in incercarea lui de a cuceri Tronul de Fier, a fost partasa la moartea unui pretendent la tron – Renly Baratheon – dar si la readucerea la viata a unui personaj central – Jon Snow.

Adepta a religiei lui R’hllor, zeu al luminii, “The Red Woman” asa cum este cunoscuta in serial, reuseste prin talentul persuasiunii si prin demonstratia unor puteri supranaturale, sa aiba un rol important in batalia pentru tron si pentru supravietuire in celebra serie produsa de HBO.

Inainte sa o interpreteze pe Melissandre, Carice von Houten s-a facut remarcata in seriale ca Suzy Q si Undercover Kitty pentru care a primit un trofeu, respectiv o nominalizare la premiile Golden Calf, cele mai prestigioase premii in domeniul cinematografiei din Olanda.

Carice von Houten se va reintalni la East European Comic Con cu colegul sau de platou din Game of Thrones, Vladimir Furdik (Night King). Cei doi se alatura lui Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) si Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean) pentru o intalnire de neuitat cu fanii. Evenimentul va avea loc la Romexpo in weekendul 24-26 mai. Pe langa pavilionul B1, anul acesta, in premiera, organizatorii vor folosi si pavilionul central, depasind astfel recordul suprafetei de desfasurare de anul trecut.

Precedenta editie i-a adus in fata fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair si Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya si Yehuda Devir si Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozantilor, de jocuri noi si echipamente IT de ultima generatie, dar si de o zona relaxanta de boardgames, au testat si jocuri pe baza de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier si au reusit sa treaca Dincolo de Zid in singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Cea de-a saptea editie East European Comic Con nu se va lasa mai prejos si va oferi publicului noi si noi experiente de neuitat.

Abonamentele pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 110 Ron pe www.comic-con.ro si in Magazinele Carturesti (via Myticket / Entertix).

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail