Noutati din lumea filmului

Spectacolul de Broadway “Swing!” se joaca pe scena Grand Entertainment

Una dintre cele mai amuzante piese de teatru, jucata pe Broadway in ultimii ani – “Swing!” – va fi prezentata vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City

Trei dintre actorii de baza ai serialului de comedie “Atletico Textila” (Razvan Oprea, Andreea Mateiu si Andrei Mateiu) isi disputa iubirile in “Swing!” cu doi dintre actorii serialului “Ai nostri” (Alexandra Apetrei si Constantin Puscasu) si sunt arbitrati de Adriana Schiopu, actrita care le-a dat replica unora dintre cei mai mari comici din istoria teatrului si filmului romanesc.

Spectacolul, care este o comedie de situatie in jurul iubirilor mai mult sau mai putin oficiale dintr-o familie, se joaca din septembrie, pe scena salii Epika de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

Danny (Razvan Oprea) e un scriitor sarmant care are… o muza in afara casatoriei. Jennifer (Alexandra Apetrei) e sotia lui Danny, femeia care repara tot in casa, isi intretine sotul si… tocmai si-a gasit si ea o “muza”.Kathy (Andreea Mateiu) e sora independenta a lui Jennifer, care nu prea are noroc in dragoste pana cand il intalneste pe Paul (Andrei Mateiu), fostul ei coleg de liceu… caruia ii plac relatiile cu femeile maritate (57 a contabilizat deja). Cea mai recenta e … Jennifer, sora lui Kathy.
Ca sa fie totul si mai clar: cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este casatorit cu Jennifer, care are o aventura cu Paul, care se intalneste cu Kathy, care este amanta lui Danny si sora lui Jennifer.Printr-un joc al soartei ajung cu totii la casa de vacanta a parintilor lui Jennifer si Kathy, iar iubirea scapa de sub control. Chiar si parintii, Mary (Adriana Schiopu) si Bill (Constantin Puscasu), vor ceva picant (si vor avea!) in viata lor sexuala.

Swing! este comedia la care rade toata lumea de la prima si pana la ultima replica. Umor de situatie, umor de limbaj, umor de cea mai buna calitate pentru o seara pe care sa o petreci cu familia in oras.

Biletele sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, pe site-ul bilet.ro, la casele de bilete din cadrul Grand Cinema & More si in aplicatia City iLove.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail