Lansari filme, Stiri

Every Day – Zi dupa zi: premiera pe marile ecrane din 23 februarie

Drama romantica „Zi dupa zi” se pregateste de premiera in cinematografe

Filmul este bazat pe romanul scris de David Levithan si urmareste povestea unei entitati adolescente numita simplu A, care se trezeste in fiecare zi intr-un corp diferit.

Filmul distribuit de CineForum scoate la iveala lucrurile dificile pe care le infrunta A atunci cand se indragosteste de Rhiannon, o fata diferita de oricare intalnita vreodata. Poti avea oare o relatie cu un suflet care locuieste in fiecare zi intr-un corp diferit – cateodata baiat, uneori fata, cateodata fundasul echipei de fotbal, alteori un outsider?

Filmul „Every Day / Zi dupa zi” va avea premiera pe 23 februarie 2018.

Dincolo de a explora teme universale despre iubirea adevarata, identitate si varsta, filmul „Zi dupa zi” reflecta in acelasi timp idei contemporane despre acceptare si libertatea de a fi ce vrei sa fii – o idee care rezoneaza cu tinerii care resping sa fie catalogati dupa stereotipuri sau gen.

Producatorul Anthony Bregman: „Cand am citit cartea, primul lucru care mi-a venit in minte a fost ca acesta poveste nu s-a mai spus pana acum – ceea ce este foarte rar in zilele noastre. M-am gandit ca este o idee ingenioasa, pe de-o parte foarte simpla, pentru ca vorbeste despre intruchiparea iubirii pentru ceea ce suntem cu adevarat, dar in acelasi timp complexa, pentru ca abordeaza multe probleme prezente in vietile tinerilor.”

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail