Noutati din lumea filmului, Stiri

Netflix lanseaza doua noi functii pentru programele dedicate copiilor

Platforma de streaming Netflix anunță lansarea a două noi pentru a veni în sprijinul familiilor care doresc să urmărească împreună producțiile preferate sau să descopere noi titluri îndrăgite – fie că sunt filme de fantezie sau seriale de acțiune și aventură.

În primul rând, e-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi:

  • recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului;
  • foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
  • teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă copilul;
  • sfaturi despre cum se folosesc funcțiile pentru copii pe Netflix.

În al doilea rând, va fi tab-ul cu rândurile Top 10 pentru copii, cu cele mai populare titluri pentru copii din țara ta.

Am observant faptul că rândurile Top 10 îi ajută pe abonați să găsească titluri, iar pentru noi a fost mereu important să susținem familiile în a lua decizii cât mai bune. De aceea, oferim o mare varietate de instrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor. Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună.

Trucuri Netflix pentru părinți – cum se aleg filmele sau serialele pentru copiii

Te consideri un expert în Netflix? Platforma are multe funcții care îi pot ajuta pe părinți să aibă o experiență mai bună de vizionare alături de cei mici, dincolo de secțiunea de search.

  • Personalizarea experienței de vizionare

– Atunci când sunt alese serialele și filmele de urmărit de copii, se pot gestiona profilurile individual sau se poate crea un profil cu experiența Netflix Kids care să includă exclusiv titluri dedicate copiilor și control parental.

– Se creează un profil pentru o anumită categorie de vârstă. Pentru a gestiona tipurile de seriale TV și filme pe care le pot viziona utilizatorii din contul tău de Netflix, se pot crea profiluri individuale pentru a personaliza categoria de vârstă.

– Alegerea categoria de vârstă sau blocarea anumite producții – când se alege o categorie de vârstă pentru un profil, acel profil va avea acces doar la serialele și filmele care se încadrează în categoria respectivă. De asemenea, se pot bloca anumite seriale și filme pentru profiluri individuale.

– Se poate bloca profilul propriu sau alte profiluri din cont. Pentru a restricționa accesul la un anumit profil din cont, îl poți proteja cu un cod PIN pentru blocarea profilului.

– Activarea sau dezactivarea redării automate a titlurilor. Netflix pune la dispoziție două funcții de redare automată, care se pot activa sau dezactiva pentru fiecare profil în parte. Schimbările în redarea automată se vor actualiza automat pe toate dispozitivele.

  • Crearea de profiluri separate pentru tine și pentru copiii: și când copilul își folosește propriul profil separat, poți seta controlul parental pentru a te asigura că nu i se recomandă ceva prea matur.
  • Puterea subtitrărilor: Te poți juca și cu subtitrările accesând contul tău de Netflix și selectând „Aspectul subtitrărilor”. Poți face cuvintele mai mari sau mai mici, poți schimba fontul, poți selecta cele mai strălucitoare culori și poți alege combinații de culori ciudate.
  • Personalizarea avatarurilor profilurilor: Ajută-ți copiii să-și schimbe pictograma de profil cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje din seriale și filme Netflix – se pot schimba pictogramele accesând setările contului și alegând „Editarea profilului”. După ce selectezi un profil, îl poți edita și schimba avatarul.
  • Poți lua serialul lor preferat oriunde: Se poate utiliza funcția de Download și sunt salvate serialul sau filmul preferate pentru locurile în care conexiunea la internet nu este bună. Pentru download, deschide aplicația Netflix și selectează un serial TV sau un film; din pagina de informații, apasă Download – de notat este că nu toate titlurile sunt disponibile pentru descărcare.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail