Seriale

Sezoane noi pentru Fear the Walking Dead si Better Call Saul

Editia de anul acesta a turului de presa de vara Television Critics Association face istorie, astfel ca dupa numeroase reinnoiri din partea Showtime (The Affair), Lifetime (You), Hallmark Channel (The Good Witch), AT&T (Condor, You Me Her), Amazon (Sneaky Pete), a venit randul celor de la AMC sa ia cuvantul intr-un panel dedicat postului. Pe langa multe alte informatii despre proiectele proprii, reprezentantii AMC prezenti la eveniment au anuntat reinnoirea cu cate un sezon 5 pentru dramele spin-off Fear the Walking Dead si Better Call Saul.

 

  • Despre Better Call Saul: Cu sase ani inainte ca Saul Goodman sa il intalneasca pe Walter White, acesta era cunoscut drept Jimmy McGill, un avocat mediocru in cautarea unei cariere. Astfel, serialul – prequel si un spin-off al bine-cunoscutului Breaking Bad – urmareste ascensiunea acestuia si conexiunile cu lumea crimelor si a criminalilor.
  • Despre Fear the Walking Dead: Spin-off al cunoscutlui The Walking Dead, in al patrulea sezon din Fear the Walking Dead, lumea protagonistei Madison Clark si a familiei acesteia este vazuta cu alti ochi… cei ai lui Morgan Jones, care se alatura povestii, direct din universul serialului original, The Walking Dead. Pe masura ce personajele din povestea cu zombi se confrunta cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dusmani si amenintari vechi si noi, acestea fac aliante, se lupta intre le si dau piept cu o legiune a mortilor-vii. Scopul final este o viata cat de cat normala, in mijlocul presiunii care ii incojoara. In lupta pentru o noua realitate in „Fear the Walking Dead”, se vor infrunta intunericul si lumina, teroarea si pacea, eroii si mercenarii.

Fear the Walking Dead revine pe 12 august cu noi episoade aferente partii secunde a sezonului 4, in timp ce Better Call Saul are o premiera programata pentru 6 august. Cele doua titluri vor ajunge de asemenea si in Romania via AMC.

Sursa tvaddicted

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.