Lansari filme, Stiri

Christopher Robin si Winnie de Plus: cel mai nou film Disney, din 3 august in cinems

„Christopher Robin si Winnie de Plus”, o aventura emotionanta despre prietenie si familie

In noul film „Christopher Robin / Christopher Robin si Winnie de Plus” il regasim pe Christopher Robin adult, capul unei familii tipice din clasa muncitoare, coplesit de stres si responsabilitate. Insa, exact cand are nevoie mai mare, il reintalneste pe prietenul lui din copilarie, Winnie the Pooh (Winnie de Plus), care il va ajuta sa rezolve o situatie complicata la serviciu, dar si sa redescopere placerile vietii.

Filmul „Christopher Robin / Christopher Robin si Winnie de Plus” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera in cinematografe pe 3 august 2018.

In regia lui Marc Forster, dupa un scenariu semnat de Alex Ross Perry, Allison Schroeder, A.A. Milne, E.H. Shepard, filmul este produs de Kristin Burr, Steve Gaub, Jeremy Johns, Brigham Taylor, sub egida Walt Disney Pictures.

Printre starurile productiei ii regasim pe Hayley Atwell, Ewan McGregor, Toby Jones, Jim Cummings si multi altii.

Christopher Robin, simpaticul pusti care a trait numeroase aventuri alaturi de prietenii sai de plus in Padurea de 100 de Acri, este acum un adult in Londra mijlocului de secol XX si se confrunta cu stresul vietii cotidiene, incercand sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala si familie. Lucreaza ca manager responsabil cu eficientizarea muncii la Winslow Luggage si e nevoit sa petreaca mult prea mult timp la birou. E atat de ocupat si la munca, si acasa, incat a uitat cu totul de minunatele aventuri din copilarie. Insa, in mod neasteptat, trecutul ii face o vizita.

Lucrurile se petrec in felul urmator: Christopher Robin e nevoit sa renunte la un weekend petrecut cu sotia sa, Evelyn, si fiica lor, Madeline, pentru ca are un proiect neterminat la birou. Intamplarea face ca exact in acel weekend sa se reintalneasca cu cel mai bun prieten din copilarie, Winnie de Plus, si sa inceapa sa isi reaminteasca aventurile de demult din padurea fermecata.

Dar Winnie si prietenii lui nu reapar fara motiv in viata lui Christopher, ci inceaca sa il ajute sa iasa dintr-un bucluc si sa recupereze documente financiare importante pe care le pierduse. Astfel ca Winnie, Tigger, Eeyore si Piglet o cunosc pe Madeline si apoi decid sa vina la Londra si sa il ajute pe Christopher.
Datorita lor, protagonistul aventurilor de demult poate vedea acum lumea cu alti ochi si chiar reuseste sa puna la punct un plan pentru a salva compania pentru care lucreaza, dar si sa dedice mai mult timp familiei si sa aprecieze prietenii.

Christopher Robin. (Ewan McGregor) with his long time friend Winnie the Pooh in Disney’s live-action adventure

Numele Christopher Robin si Winnie de Plus au aparut pentru prima data in 1924, intr-o antologie de versuri semnata de dramaturgul britanic A.A. Milne, insa cei doi au devenit cu adevarat celebri doi ani mai tarziu, odata cu publicarea volumului de povestiri „Winnie de Plus”. Cartea descria aventurile nemaipomenite ale unui baiat lipsit de griji si a prietenilor sai de plus in Padurea de 100 de Acri, volumul devenind, in timp, una dintre cele mai populare carti pentru copii. Milne a scris si o a doua carte, la finalul careia Christopher Robin pleaca la o scoala cu internat si isi ia la revedere de la Winnie si ceilalti prieteni de plus. Acest moment este, de fapt, punctul de plecare al noii productii Disney.

Acum 15 ani, producatorul Brigham Taylor a prezentat ideea unui film despre un Christopher Robin matur care se reuneste cu prietenii din copilarie, dar a durat ceva pana ideea a prins viata, mai ales ca Disney lucra la alte proiecte despre Winnie de Plus.

Vizionare trailer Christopher Robin:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail