Lansari filme

Ruby apare in filmul romanesc Ghinionistul

Ruby in filmul romanesc Ghinionistul

Blonda si cu o costumatie diferita de cele cu care ne-a obisnuit, Ruby este de nerecunoscut in rol de proprietareasa si complet necrutatoare fata de chiriasii sai din comedia ,,Ghinionistul”, unde din 8 decembrie, odata cu premiera filmului pe marile ecrane, talentata artista raspunde la numele de Zizi si are cele mai amuzante replici.

In noul film regizat de Iura Luncasu, Ruby il are drept sot pe Augustin Viziru, al carui personaj se poate spune ca nu este la fel de atent la business-ul familiei cum este Zizi, ba mai mult, demonstreaza clar ca interesul lui e in alta parte.

,,Ghinionistul” reuneste un numar impresionant de celebritati, alaturi de Ruby si Augustin Viziru, care desi nu au roluri principale sunt plini de farmec, filmul are partituri generoase pentru actorii: Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel, precum si partituri savuroase pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Sorin Miron, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu.

Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in orasul Resita, precum si in imprejurimi.

Povestea comediei „Ghinionistul” este despre haz de necaz, despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca este urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele.

Vizionare trailer:

 

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail