Fără categorie, Lansari filme, Stiri

New Mutants: premiera Noii Mutanti in cinematografele din Romania

Filmul Noii Mutanți, primul horror din seria X-Men, intra in cinema din 18 septembrie

Twentieth Century Studios în parteneriat cu Marvel Entertainment lansează cel mai nou și mult așteptat film din colecția X-Men, intitulat “Noii Mutanți” (The New Mutants), ce poate fi vizionat în cinematografe începând cu 18 septembrie. Filmul aduce în discuție subiecte controversate și probleme adolescentine prea puțin înțelese.

Renumitul regizor Josh Boone ecranizează o poveste emoționantă despre 5 adolescenți cu superputeri închiși într-un spital de psihiatrie, un loc unde au loc tot felul de evenimente neobișnuite. Noile abilități ale tinerilor, dar și prietenia lor este pusă la încercare, în timp ce se chinuie să rămână în viață.

La început, protagoniștii sunt niște adolescenți confuzi și fragili, însă până la sfârșit, devin niște adevărați mutanți, conștienți și stăpâni pe puterile pe care le dețin.

Filmul abordează teme controversate precum lipsa de încredere în sine, sexualitatea dar și traumele copilăriei. Ca și cum adolescența nu este destul de complicată în sine, cele cinci personaje trebuie să își gestioneze și abilitățile speciale pe care nu le au sub control.

Din distribuție fac parte actori cunoscuți: Maisie Williams (Rahne Sinclair), Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin), Charlie Heaton (Sam Guthrie), Alice Braga (Dr. Cecilia Reyes), Henry Zaga (Roberto da Costa) si Blu Hunt (Dani Moonstar).

Patru adolescenți mutanți sunt izolați în spitalul Milbury de psihiatrie. Aceștia sunt monitorizați de Dr. Cecilia Reyes, care crede că mutanții sunt un pericol atât pentru ei cât și pentru societate și încearcă să îi învețe să își inhibe puterile supranaturale. Când nou venita Danielle “Dani” Moonstar este internată în spital, evenimente nefirești încep să aibă loc. Pacienții sunt invadați de halucinații, iar atât abilitățile lor de mutanți, cât și prietenia lor le este pusă la încercare, în lupta pentru supraviețuire.

Filmul “New Mutants” este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 18 septembrie, în format 2D subtitrat.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.