Fără categorie

Premiere la AXN in septembrie: Cei Bravi cel mai nou serial din portofoliu

Cei bravi (The Brave), o noua productie care urmareste aventurile unei trupe militare de elita in cele mai periculoase misiuni, are premiera pe AXN in luna septembrie. Doua dintre cele mai populare serii de pe AXN, Grimm si Sherlock Holmes si Dr. Watson (Elementary) continua cu noi sezoane, odata cu venirea toamnei.

Fanii eSports vor avea parte de o surpriza incepand cu 10 septembrie, AXN Spin va difuza de luni pana vineri, Ce e nou in eSports (Heads Up Daily), un show de tip magazine cu invitati speciali si subiecte in trend pentru pasionatii de gaming si eSports.

  • Cei bravi/ The Brave

Sezonul 1 din 18 septembrie, doua episoade, martea, de la ora 21:00; cu Anne Heche si Mike Vogel

Lumea complexa a elitei militare americane se dezvaluie in Cei bravi, o noua productie incarcata de emotii, suspans, adrenalina si momente tensionante care imping limitele la extrem. In fata unor provocari care deseori par de neoprit, capitanul Adam Dalton (Mike Vogel) si echipa sa de eroi formata din agenti speciali reusesc sa duca fiecare misiune la bun sfarsit.

In fiecare episod, echipa din Cei bravi va calatori in unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planeta, in incercarea de a salva vietile unor oameni nevinovati luati ostatici, bazandu-se pe increderea reciproca, dar si pe suportul echipei de analisti conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).

  • Grimm

Sezonul 5 din 7 septembrie, vinerea, de la 21:05; cu David Giuntoli, Russell Hornsby

Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenti ai familiei Grimm, revine cu noi aventuri si cazuri supranaturale in sezonul cinci. Odata cu moartea mamei sale, dar si a lui Julliette, Nick porneste in cautarea unor raspunsuri, care il indeparteaza de cei dragi. Mai mult, pe langa lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui sa se adapteze noului rol – cel de tata.

  • Sherlock Holmes si Dr. Watson / Elementary

Sezonul 6 din 17 septembrie, doua episoade, lunea de la 22:00; cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. In momentul in care halucinatiile si pierderile de memorie incep sa ii afecteze munca si, mai ales, relatia cu Watson, acesta cauta ajutor specializat. Pentru a putea accepta problemele de sanatate cu care se confrunta, Holmes se concentreaza pe sobrietatea ta, gasind in Michael, un fost alcoolic, un aliat. In timp ce lupta cu proprile vulnerabilitati, lucru care se dovedeste a fi dificil, Holmes incearca sa isi salveze atat cariera, cat si prietenia cu Watson, pe care o pretuieste mai presus de orice.

AXN Spin: nou in eSports/Heads Up Daily

Din 10 septembrie, luni – vineri, de la 16:55

Un show de tip magazin care abordeaza subiecte legate de lumea eSports si jocuri video. Cele mai recente competitii de eSports, cei mai tari jucatori, dar si alte noutati din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la Ce e nou in eSports. Telespectatorii vor putea urmari interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar si cu unii dintre cei mai populari creatori de continut pe YouTube sau Twitch.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail