Fără categorie

Premiere filme de Craciun pe Diva

Filme de Craciun, in premiera pe Diva

Cu premiere marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 2-7 noiembrie aduce filme cu actori îndrăgiți, o violonistă cu talent copleșitor și o iubire unică și plină de inocență.

  • Marți, 2 noiembrie, de la 20:00, îndrăgita actriță Rachael Leigh Cook interpretează rolul lui Lina Gordon care pleacă în Călătorie de Crăciun (Cross Country Christmas, 2020). Lina și Max Cooper (Greyston Holt) sunt doi foști colegi de liceu, care călătoresc spre casă de sărbători, dar drumul pare că nu o să fie ușor. După ce zborul lor este anulat din cauza unui viscol, ei traversează țara cu mașina unui spiriduș, apoi iau trenul și autobuzul. Dar, ajunși la destinație, pare că timpul petrecut împreună nu a fost suficient.
  • Vineri, 5 noiembrie, de la ora 20:00, aflăm cum arată Un Crăciun vindecător (The Christmas Bow, 2020). După ce un accident la mână o determină pe violonista Kate (Lucia Micarelli) să ia o pauză și să facă fizioterapie pentru a-și recupera complet mobilitatea, întâmplarea face ca medicul care o tratează să fie un vechi prieten, care a susținut-o la început de carieră, Patrick (Michael Rady). Oare poate Kate să găsească moduri de a-și vindeca trupul și inima?
  • Duminică, 7 noiembrie, de la ora 16:00 descoperim povestea lui Holly și Ivy (Holly & Ivy, 2020). Fosta bibliotecară, Melody (Janel Parrish), decide că cel mai bun mod de a-și ajuta vecina aflată în faza terminală a bolii, este să-i adopte copiii, pe Holly și pe Ivy. Dar nu poate face asta fără ajutorul lui Adam (Jeremy Jordan), care trebuie să îi repare casa. Filmul nu este o producție tipică, este sensibil și impresionant, el se concentrează pe relația plină de candoare dintre Melody și cele două fetițe, iar în final emoția este aproape copleșitoare.

Urmărește filmele festive în fiecare zi, întreaga zi și premierele de marți și vineri, de la 20:00 și de duminică, de la 16:00 la DIVA – Locul filmelor de Crăciun.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail