Lansari filme, Stiri

Norm de la Polul Nord 2: premiera in cinematografe din 31 august

Norm de la Polul Nord 2: premiera la cinema

  • Titlu original: Norm of the North: Back to the City
  • Gen: animatie, aventuri
  • Regizor: Tim Maltby
  • Voci actori: Heather Graham, Ken Jeong, Colm Meaney, Loretta Devine, Gabriel Iglesias, Michael McElhatton, Bill Nighy
  • Distribuitor: Ro Image

Daca va sperie canicula din weekendul care vine, antidotul perfect e sa va luati familia si sa mergeti sa va racoriti la cinema cu aventurile simpaticului Norm de la Polul Nord.

Norm e pe cai mari acum, tocmai a fost incoronat rege la Polul Nord, dar il pandesc pericole de care nu poate trece decat alaturi de prietenii lui.

Asadar, hai sa-i fim alaturi lui Norm din 31 august, cu mici, cu mari!

Norm de la Polul Nord 2. Cheia orasului, cea mai simpatica premiera din weekendul care incepe pe 31 august. La cinema in versiune dublata in limba romana.

Norm, proaspat incoronat rege in Antarctica, se duce la New York, unde urmeaza sa primeasca cea mai inalta distinctie – cheia orasului. Dar, in timp ce Norm se straduie sa le dovedeasca cetatenilor din New York ca are talentul si abilitatile necesare ca sa fie un rege adevarat, cheia orasului este furata, si el, acuzat de o serie de jafuri asupra unor banci.

Cu ajutorul prietenilor sai, Olimpia, Vera si al loialilor sai lemingi, Norm porneste intr-o misiune plina de adrenalina si suspans pentru a gasi cheia si banii furati, si pentru a-i face pe concetatenii sai din Antarctica mandri de el.

Va reusi el, oare, sa-si spele reputatia, mai ales ca propriul sau regat are nevoie de ajutorul lui, caci o corporatie are un plan diabolic, prin care vrea sa ia toata gheata si sa o transforme in apa imbuteliata?

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.