Televiziune

NOX, un nou serial pe Focus Sat TV și în Focus Sat App. Productia exploreaza catacombele Parisului

Focus Sat TV va difuza o noua miniserie. Thrillerul politist NOX, din 4 noiembrie, câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi de la ora 21:30.

Când fiica ei Julie Susini (Maïwenn, Premiului Juriului la Festivalul de la Cannes pentru Polisse. Îngerii păzitori) dispare în tunelurile subterane din Catacombele pariziene fără să lase urme, mame ei Catherine Suzini (Nathalie Baye, Catch Me if You Can, It’s Only the End of the World, Laurence Anyways) este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostă polițistă, acum pensionară și aflată în derivă, se hotăreşte să facă echipă cu Raphaël Berger (Malik Zidi), polițistul partener al fiicei sale. Amândoi sunt mânați de regrete: Catherine pentru că nu a arătat niciodată prea multă căldură sufletească fiicei sale, iar Raphaël pentru că nu și-a protejat mai bine partenera. Împreună, ei vor părăsi suprafața și se vor afunda în adâncurile Parisului pentru că toate semnele indică că Julie s-a pierdut în subteran – și aceasta este o problemă, deoarece sub Paris nu există un sistem obișnuit de canalizare și subsoluri. Sub străzi și metrouri se află Catacombele, un sistem de peste 300 de kilometri de tuneluri, morminte și caverne datând de secole.

Malik Zidi (Raphaël Berger)

Catherine și Raphaël descoperă o organizație care face trafic de persoane – numită NOX – și care scoate la licitație pe darknet, cu complicitatea unor polițiști corupți, dreptul asupra vieții unor persoane, imigranți sau persoane fără adăpost. NOX folosește tunelurile de sub străzile Parisului ca locuri perfecte de desfășurare a activității sale criminale. Catacombele, un cadru tulburător, dar și de o frumusețe terifiantă, sunt adevărata vedetă a acestui serial.

Pe măsură ce sondează mai adânc, producția de 6 episoade lansată în 2018 devine o radiografie a unei societăți tot mai întunecate, în care polițiștii sunt uciși, instituțiile nu acționează mereu în interesul celor aflați la nevoie, iar strigătele lor de ajutor nu primesc niciun răspuns. Din 4 noiembrie pătrundem în inima nopții pariziene cu NOX la Focus Sat TV.

Focus Sat TV  oferă în exclusivitate seriale europene multipremiate, producții Canal+ Création Originale și este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TVÎncearcă aplicația Focus Sat gratuit 7 zile și vezi oricând serialul Nox disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producții de succes Canal+, precum: Paris Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero sau Moscow Noir.

Vizionare trailer:

Vezi si...

2 Comments

  1. Catalina at  -  Răspunde

    Interesant, multumesc pentru informatie 😉

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail