Noutati din lumea filmului

Maraton de filme horror la cinema – Jigsaw

Jigsaw: Mostenirea” sustine maratonul filmelor de Halloween la cinema

Dupa sapte ani de la ultima aparitie pe marile ecrane, figura care a devenit simbolul inconfundabil al torturii printre fanii genului horror revine cu „Jigsaw: Mostenirea” si seteaza atmosfera perfecta pentru sarbatoarea de Halloween de anul acesta.

Seria „Saw/ Puzzle mortal” a dat un nou sens vizionarilor horror la cinema cu un mix unic de teama, mister, mecanisme si tortura.

Bazat pe o idee originala creata de producatorul si regizorul James Wan in colaborare cu Leigh Whannell, filmul s-a lansat in 2004 si a avut alte sapte continuari cu un real succes la box office, care au consolidat imaginea unuia dintre cei mai recunoscuti antieroi horror: Jigsaw. Mai mult decat atat, scenariile de tortura si viziunea protagonistului despre pacate si eliberare au ajuns in Cartea Recordurilor la capitolul „cea mai de succes franciza horror din toate timpurile”.

„Jigsaw are intentii bune, insa metodele lui sunt gresite”, rezuma James Wan despre personajul creat de el. 

„Jigsaw: Mostenirea” este cea de-a opta parte care marcheaza reintoarcerea maleficului personaj pe marile ecrane. Dupa mai multe rapiri raportate si o serie de cadavre dispuse in public in mod demonstrativ, politia incepe sa investigheze posibilitatea reintoarcerii celebrului criminal Jigsaw, declarat mort cu ani in urma. Mecanismele de tortura sunt infailibile, optiunile victimelor tot mai dificile, iar suspansul va atinge cote inimaginabile. Cine continua puzzle-ul mortal?

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail