Stiri, Televiziune

Filme de Craciun la TV: din 6 noiembrie la Diva

Anul acesta, in asteptarea sarbatorilor de iarna, DIVA – televiziunea destinata femeilor –  implineste toate dorintele publicului, difuzand, din 6 noiembrie, o multime de filme de Craciun la tv. De luni pana vineri vom vedea, intre 10:00 si 21:00, cate sase filme dedicate Sarbatorilor, difuzate unul dupa celalalt, iar duminica vom avea parte de premiere de neratat. 

  • Luni, 6 noiembrie, la 10:00, incepe Spiritul Craciunului (The Christmas Spirit), cu Nicollette Sheridan (Neveste disperate).

Charlotte (Sheridan) intra in coma dupa un accident de masina, dar spiritul ei reuseste sa comunice cu locuitorii din orasul in care a trait si sa ii convinga sa ia atitudine in legatura cu planurile unui dezvoltator imobiliar in comunitatea lor.

Imagini pentru The Christmas Spirit

  •  Filmul romantic 12 zile de sarbatoare (Christmas in the Air), de duminica, 12 noiembrie, de la ora 16:00, ii are in distributie pe cunoscutii actori Catherine Bell (Army Wives si JAG) si Eric Close (Nashville).

Lydia, organizatoare de evenimente, il cunoaste pe Robert si are doar 12 zile pentru a-i pune viata in ordine inainte de marea prezentare de Craciun.

Imagini pentru Christmas in the Air movie

  • Pe 26 noiembrie, de la 16:00, DIVA difuzeaza Timpul Craciunului (Journey Back to Christmas), cu Candace Cameron Bure, Oliver Hudson si Brooke Nevin.

Hanna (Bure) este o sora medicala din timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, care face o calatorie in timp si ajunge in anul 2016.

Imagini pentru Journey Back to Christmas

  • Urmariti Inger de Craciun (A Heavenly Christmas), cu Kristin Davis, Eric McCormack si Shirley MacLaine, pe 3 decembrie, de la ora 16:00, pentru a urmari povestea Evei (Davis), o tanara dependenta de munca, pentru care bucuria Craciunului nu exista.

Dupa moartea sa, este recrutata pentru a fi Ingerul Craciunului si, intamplator, se indragosteste. 

Imagini pentru A Heavenly Christmas

  • In Un Craciun la Homestead (Christmas in Homestead), care poate fi urmarit pe 8 decembrie la 17:20, o actrita cunoscuta, Jessica (Taylor Cole), merge in oraselul obsedat de Craciun Homestead, din statul Iowa, pentru filmarile la o pelicula de Sarbatori.

In scurt timp se infiripa o idila intre ea si proprietarul hanului din oras, un tata singur, Matt (Michael Rady). Pe masura ce Jessica se bucura de viata in micul oras, ea descopera si adevarata semnificatie a Craciunului.

Imagini pentru Christmas in Homestead

  •  Intreaga familie va fi coplesita de filmul Balet de Craciun (A Nutcracker Christmas), de pe 10 decembrie, la 16:00.

Urmariti povestea unei balerine, Lilly Jamison (Amy Ackler), care o creste pe fiica surorii ei, Sadie (Sophia Lucia) – care se dovedeste a fi o balerina extrem de talentata. Atunci cand nepoatei sale ii este oferit rolul principal din Spargatorul de nuci, regizorul spectacolului, Mark (Sascha Radetsky), este fostul iubit al lui Lilly.

Imagini pentru A Nutcracker Christmas

  • Duminica, 17 decembrie, de la 16:00, o vom vedea pe cunoscuta actrita Catherine Bell in Acasa de Craciun (Home for Christmas Day).

Un film romantic despre o tanara, Jane (Catherine Bell), care incepe o relatie la distanta cu un soldat. 

Imagine similară

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail