Lansari filme, Stiri

Lansari Empire Film – iunie 2016

Incepand cu 6 iunie Empire Film a lansat mai multe titluri pe suport DVD, disponibile in magazinele de specialitate.

  • CURSE OF SLEEPING BEAUTY: Blestemul frumoasei adormite (2016) = DVD; comanda aici.

Este o viziune total inovatoare si intunecata asupra clasicii aventuri scrise de Fratii Grimm. Thomas Kaiser mosteneste un conac ancestral, aflat in posesia familiei sale de generatii intregi, insa, alaturi de acesta se alege si cu un blestem stravechi, ce dateaza inca din vremea Cruciadelor. Fortat sa-si asume noul rol de “protector”, Thomas trebuie sa tina in frau demonii ce bantuie conacul, sa descifreze misterul si sa o o ajute pe frumoasa Briar Rose, o femeie ce-i apare in vise, sa se treazsca, evadand astfel dintr-o lume fantastica terifianta.

CURSE OF SLEEPING BEAUTY blestemul frumoasei adormite

  • SECRET IN THEIR EYES: Secretul (2015) = DVD; comanda aici.

→ Cronica fimului disponibila aici.

Doi parteneri – agenti ai FBI-ului, Ray (Chiwetel Ejiofor) si Jess (Julia Roberts), alaturi de procurorul care ii supervizeaza, Claire (Nicole Kidman), sunt demoralizati, atunci cand descopera ca fiica adolescenta a lui Jess, a fost ucisa in mod brutal si fara vreun motiv aparent. 13 ani mai tarziu, dupa indelungi si obsesive cautari ale ucigasului, Ray descopera un nou indiciu, care promite sa decodeze cazul, sa-l prinda pe criminal si sa aduca liniste celor dragi. Dar nimeni nu e pregatit pentru secretul  socant pe care il va aduce la iveala efectul distructiv al razbunarii asupra sufletului omenesc.

SECRET IN THEIR EYES secretul

  • BY THE SEA: La malul marii  (2015) = DVD & BD; comanda aici.

→ Cronica fimului disponibila aici.

Scris, regizat si produs de catre castigatoarea la Premiile Oscar® pentru rolul sau din “Girl, Interrupted”, Angelina Jolie – BY THE SEA spune povestea unui scriitor american pe nume Roland (Brad Pitt) si sotia sa Vanessa (Jolie), care ajung intr-o statiune maritima linistita si pitoreasca, in Franta anilor 70. Casnicia lor se afla intr-un punct critic, insa, pe masura ce intalnesc alti turisti sositi in vacanta, precum proaspat casatoritii Lea si Francois, dar si anumiti localnici, Roland si Vanessa sa vad nevoiti sa se confrunte cu probleme care mocneau demult in viata lor de cuplu.

by the sea pe malul marii

  • THE 5th WAVE: Al 5-lea val (2016) = DVD & BD; comanda aici.

→ Cronica fimului disponibila aici.

Bazat pe romanul best-seller cu acelasi nume, Al 5-lea val, spune povestea unei planete Pamant scindate de patru valuri de atacuri nimicitoare. Pe fundalul unei panici si neincrederi generale, Cassie (Chloe Grace Moretz) se zbate pentru a-si salva fratele mai mic. In timp ce se pregateste pentru al cincilea val, inevitabil si letal, Cassie se asociaza cu un tanar ce pare sa fie ultima sa speranta – asta doar daca ar putea avea incredere in el.

the 5th wave al cincilea val

  • FIFTY SHADES OF BLACK: Cincizeci de umbre ale lui Black (2015) = DVD; comanda aici.

→ Cronica fimului disponibila aici.

In aceasta comedie scandalos de neobrazata, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) ii face cunostinta studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului”, dupa ce aceasta ii ia un interviu pentru ziarul scolii. Relatia lor amuzant de perversa merge inainte in ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit si giumbusurile exagerate ale mamei sale adoptive si rasiste CLAIRE (Jane Seymour), ale fratelui sau ELI (Affion Crockett), extrem de bine dotat, si ale colegei de camera extrem de sexuale a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino).

cele-cincizeci-de-umbre-ale-lui-black-dvd

 

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail