Lansari filme

Jane Seymour descopera Romania in „Love by Design”

tumblr_m5nio2GJUn1r5ghlco4_1280Pe Jane Seymour am indragit-o inca de cand am vazut-o in drama romantica „Somewhere in Time„, filmul in care impartea ecranul si o poveste de dragoste cu Christopher Reeve. Dar pentru cei din generatia mai noua, este cel mai probabil cunoscuta pentru infatisarea doctoritei Quinn, intr-un peisaj western, in serialul de televiziune ce-si primea numele de la personaj. Dupa o absenta considerabila pe marele ecran, revine in rolul unei sefe care ii face zile fripte angajatei, personajului interpretat de Giulia Nahmany, in comedia „Love By Design”.

Publicatiei Newport Beach Film Festival a acordat un interviu cu privire la personajul pe care il interpreteaza si ne spune la ce sa ne asteptatam: „Este o comedie romantica minunata pe care am filmat-o in Romania, unde am descoperit o echipa extraordinara care m-a impresionat mult„. In completare, adauga: „Joc rolul redactorului-sef al uneia dintre cele mai mari reviste de moda; o femeie extrem de exigenta, pretentioasa si egoista, din cauza careia Danielle este nevoita sa se reintoarca acasa si sa locuiasca impreuna cu familia ei.” De altfel, atunci cand a fost in capitala, acesteia i s-a luat un interviu si de la un post de televizune national unde nu s-a ferit sa spuna cat de impresionata este de meleagurile romanesti.

Jane Seymour s-a nascut pe 15 februarie 1951 in Hayes, Middlesex (Anglia), sub numele de Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, fiica cea mare a lui John Frankenberg si a lui Mieke van Trigt, mama sa fiind de origine olandeza. In 1969 facea pentru prima oara cunostinta cu o camera de filmat, urmand ca pana in prezent sa adauge la filmografie zeci de productii. In 1999 primeste propria stea pe Aleea Celebritatilor – Walk of Fame, pentru ca in anul urmator sa fie distinsa cu numirea de „Officer of the British Empire”(OBE), titlu acordat de Regina Elisabeta a II-a, in cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham.

Jane Seymour a dovedit capacaitatile actoricesti prin paleta larga si diferita de roluri acceptate. Cunoscuta pentru interpretarile din filme artistice, de televiziune sau seriale cu rolurile din „War and Remembrance” (1988),  „La Révolution française” (1989), „Marie Antoinette” (1989), „Wedding Crashers” (2005), „Dr. Quinn, Medicine Woman” (1993). Mama a sase copii si bunica de trei nepoti, doamna Seymour are grija sa isi ocupe mereu timpul. Atunci cand nu joaca prin filme, scrie sau picteaza.

Filmul “Love By Design”/ „Dragoste si Design” este regizat de Michael Damian (“Red Eye”, “Moondance Alexander”, “Marley & Me: The Puppy Year”, “A Princess for Christmas”, “The Sweeter Side of Life”), iar distributia ii aduce impreuna  pe Jane Seymour, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Andrew Pleavin.

Interviul acordat de Jane Seymour la Newport Beach Film Festival:

[youtube=http://youtu.be/KkI9BPzgpbE]

Galerie poze de la filmari:

 

 

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.