Festivaluri de Film

Inscrie-ti filmul la FESTIVALUL INDIE AL PRODUCATORILOR DE FILM

Intre 14-17 decembrie 2016 are loc cea de-a XI-a editie a IPIFF – FESTIVALUL INDIE AL PRODUCATORILOR DE FILM INDEPENDENTI

Timp de patru zile cinefilii din Bucuresti vor avea din nou ocazia sa vizioneze la Cinemateca Eforie cele mai noi premiere INDIE (independente) ale producatorilor de film independenti, filme de lung si scurt metraj (productii fara sprijin financiar din partea CNC), precum si o serie de scurt metraje ale Scolilor de Film.

Ajuns la editia a XI-a, IPIFF este singurul festival din tara dedicat producatorilor de film.

14962764_693413010814029_1259927853481541002_n

Din 2013, IPIFF si-a propus sa devina promotorul si sustinatorul productiilor INDIE, a producatorilor de film cu adevarat independenti.
Incepand cu aceasta editie, IPIFF-ul va dedica o zi (17 decembrie) din programul festivalului intalnirilor cu producatorii independenti pentru a stabili impreuna modalitatile concrete de  promovare, sustinere si de sprijin direct pentru productia de film independenta.

Nu ratati sansa de a va arata filmul pe marele ecran in cadrul IPIFF XI – 2016! Filmele premiate vor primi Trofeul Festivalului, Diplome si Premii in bani. Inscrie-ti filmul pe www. ipiff.ro sau contacteaza-ne la office@ipiff.ro

IPIFF – LOCUL DE INTALNIRE AL FILMELOR INDIE – Vino sub umbrela IPIFF

Organizator Uniunea Producatorilor de film si Audiovizual din Romania – Patronatul Societatilor de Productie din Cinematografie si Televiziune (UPFAR/PSPCT), in parteneriat cu Agentia Romana de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA).

Detalii pe site-ul www.ipiff.ro

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail