Concurs

Concurs „Annabelle”: doua invitatii duble la film (incheiat)

annabelle-2014-movie-poster-movie-review-annabelle-and-an-exclusive-freaky-factPartener Media si Freeman Entertainment te invita la filmul horror „Annabelle”, din 17 octombrie in cinematografe. Regizat de John R. Leonetti („The Butterfly Effect 2 „, „Mortal Kombat: Annihilation „) Annabellereaduce groaza in cinematografe! Prequel la filmul horror „The Conjuring„/ „Traind printre demoni”, pelicula se foloseste de mijloace putine pentru a transmite tensiune, suspans, mister si momente infioratoarpe.

Annabelle pare a fi cadoul perfect pentru sotia insarcinata, colectionara de papusi unica. Recent casataoriti si abia mutati in casa lor,  Mia si John trebuie sa faca unor incercari inspaimantatoare. Intr-o seara sunt atacati de fiica vecinilor, intrata intr-un cult satanic ce reclama actiunile lui Charles Manson. Aceasta morea, insa nu va parasi nicicand cuplul pentru ca ajunge sa posede corpul papusei si isi asteapta sufletul dupa care venise…

Distributia filmului este completata de Ward Horton, Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Ward Horton, Tony Amendola.

„Before The Conjuring, There was Annabelle”

Raspunde corect la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul „Annabelle„, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  „Annabelle”. 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Filmul “Annabelle” il are ca producator executiv pe acest regizor/scenarist/producator de succes. El este cunoscut mai ales pentru a saptea parte a francizei “Saw”, dar si pentru productiile “Insidious” si  “The Conjuring”. De curand, a regizat “Fast and Furious 7”. Care este numele lui?

 1. James Wan
 2. Peter Safran
 3. David Ayer

Castigatorii vor fi contactati vineri, 24 octombrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Din 17 octombrie la cinema, descopera secretul care sta in spatele terorii cauzate de Annabelle, un suflet blestemat capabil de cele mai crunte acte de cruzime. Vino sa-i afli povestea, in filmul distribuit de Freeman Entertainment.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Claudiu Marian si Carmen M.

Vezi si...

14 Comments

 1. burlacu marius at  -  Răspunde

  1.James Wan

 2. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  1.James Wan

 3. Stoian Ovidiu at  -  Răspunde

  1.James Wan

 4. Ilie Petre at  -  Răspunde

  Numele lui este James Wan

 5. Manole Florin at  -  Răspunde

  1.James Wan

 6. Catalin Alexandru Budeanu at  -  Răspunde

  1. James Wan

 7. Badea Alexandra at  -  Răspunde

  1. James Wan

 8. smarandache daniela at  -  Răspunde

  1. James Wan

 9. Oana Mosteanu at  -  Răspunde

  1. James Wan

 10. Teodora Gaina at  -  Răspunde

  1.James Wan

 11. stefania mocanu at  -  Răspunde

  1.James Wan

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail