Concurs

Concurs bilete la film: castiga invitatii la cinema pentru animatia „Jack si figurinele fermecate” (incheiat)

Concurs: castiga o invitatie dubla la cinema pentru animatia „Jack si figurinele fermecate”

Din 5 aprilie RoImage si Idea Film Distribution te invita intr-o aventura potrivita pentru cei mici si cei mari, un film de familie potrivit pentru un sfarsit de weekend! O animatie originala, o poveste despre cum sa nu-ti pierzi niciodata speranta, chiar daca pentru asta e nevoie sa-ti strangi tot curajul de care esti capabil!

Figurinele pentru servit ceaiul sunt de nelipsit pentru orice pasionat de ceai. De obicei, au forma de animalute, si isi schimba culoarea cand versi ceaiul fierbinte peste ele. Dar ele nu sunt doar obiecte de colectionat, si si talismane care poarta noroc. In povestea noastra, ele sunt chiar si mai mult: talismane cu adevarat fermecate! Protagonistul nostru, Jack, traieste intr-un magazin de ceai, si este singurul care nu isi poate schimba culoarea, desi a fost creat de un maestru foarte priceput. Norocul i se schimba cand apare Robo, o creatura venita din viitor, care il poate ajuta, dar numai daca Jack accepta sa porneasca intr-o calatorie in viitor, unde exista o solutie ce ii poate rezolva problema…

Filmul este regizat de Gary Wang iar vocile in limba romana sunt asigurate de Cristi Neacsu, Aleaxandra Radu, Alina Teianu, Ernest Fazekas, Teodor Ghita, Cristi Balint, Mihai Niculescu, Doru Catanescu, Theodora Stancu, Tudor Dobrescu, Ionut Grama, Elias Ferkin, Raul Stanulescu, Gabriela Bobes.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Concurs cinema: participa pentru invitatii la filme

 • Sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunzi printr-un comentariu la intrebarea de concurs. 

Invitatia este valabila exclusiv la cinematograful Hollywood Multiplex in perioada 5-18 aprilie, conform programului intern al cinematografului. Biletele se ridica personal de castigatori de la sediul distribuitorului, dupa confimarea premiului (intre orele 10-17).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este animatia la care nu te-ai plictisi sa te uiti?

Castigatorii vor fi alesi conform random.org si contactati joi, 4 aprilie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

Vizionare trailer:

Important: Participand la acest concurs iti dai acordul ca datele tale sa fie prelucrate de catre organizatorii acestuia.

UPDATE: Concurs incheiat. Au castigat Cristea Lavinia si Dascalu Carmen Nicoleta

Vezi si...

5 Comments

 1. Dascalu Carmen Nicoleta at  -  Răspunde

  Big Hero 6

 2. Girneata Mihaela Catalina at  -  Răspunde

  Toy Story (1,2,3)

 3. Cristea Lavinia at  -  Răspunde

  Wall-E si Ratatouille

 4. Constantinescu Ana Gabriela at  -  Răspunde

  Ratatouille!

 5. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  La ice age 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail