Concurs

Concurs „Kill The Messenger”/ „Eliminati mesagerul”: doua invitatii duble la film (incheiat)

poster eliminati mesajgerulDin 17 cotombrie RoImage aduce pe marile ecrane un thriller politic inspirat din fapte reale care au zdruncinat din temelii structura CIA, film regizat de Michael Cuesta (cateva episoade din „Homeland”, „Dexter”, „Six Feet Under”). Productia are la baza romanul cu acelasi nume scris de Nick Schou si „Dark Alliance” semnat de Gary Webb, cel din urma fiind si persona care sustine biopicul.

Un reporter curios si indraznet, devine tinta multor persoane sus puse care vor sa-l discrediteze, atunci cand decide sa expue rolul CIA in campania care ajuta rebelii din Nicaragua si a importului de cocaina in California. In anii ’90, jurnalistul descopera ca profitul scos din piata neagra a drogurilor finanteaza miscarile rebelilor armati din Nicaragua, urmarile afectandu-i viata, pana la a se teme de siguranta sa si a celor dragi.

Distributia filmului este completata de  Jeremy Renner (figureaza si ca producator), Michael Sheen, Andy Garcia, Ray Liotta, Barry Pepper, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Paz Vega, Oliver Platt, Richard Schiff, Michael K. William.

Can you keep a national secret?

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  „Kill The Messenger: Eliminati Mesagerul”. 

Invitatiile se vor ridica personal de castigatori de la sediul distribuitorului joi sau vineri, in intervalul orar 10-17 si sunt valabile exclusiv la cinematograful Cinema City din cadrul Sun Plaza, pana pe 26 octombrie, inclusiv.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Cum se numeste actorul care interpreteaza rolul principal in filmul „Kill the Messenger”?

Castigatorii vor fi contactati miercuri, 22 octombrie, prin email, urmand sa li se transmita adresa de unde poate ridica invitatia. Succes

Vezi si...

12 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Actorul care interpreteaza rolul principal se numeste Jeremy Renner

 2. Sasu Aurel at  -  Răspunde

  Actorul care interpreteaza rolul principal se numeste Jeremy Renner

 3. smarandache daniela at  -  Răspunde

  Actorul care interpreteaza rolul principal se numeste Jeremy Renner

 4. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  Jeremy Renner

 5. Teodora Gaina at  -  Răspunde

  Jeremy Renner

 6. stefania mocanu at  -  Răspunde

  Jeremy Renner

 7. Petria Florescu at  -  Răspunde

  Jeremy Renner

 8. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  Jeremy Renner

 9. Corina Tanasie at  -  Răspunde

  Jeremy Renner

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail