Noutati din lumea filmului

Concertul live STAR WARS – A NEW HOPE: 11 martie, Sala Palatului

Intra in universul Star WARS si vino la concert!

Vino sa redescoperi lumea cu care te-au cucerit George Lucas, alaturi de Printesa Leia, Luke Skywalker si Darth Vaderin.

Fanii fenomenului Star Wars si nu numai sunt asteptati la concertul live STAR WARS – A NEW HOPE ce va avea loc in premiera pe 11 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Conceptul presupune proiectia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate in limba romana si cu muzica interpretata integral live de catre Orchestra Simfonica Bucuresti.

Fiecare nota muzicala va fi cantata de catre talentatii instrumentisti si se va alinia perfect cu aventurile de pe marele ecran ale personajelor.

Acum mult, mult timp, intr-o galaxie indepartata, George Lucas regiza primul film din seria ce urma sa devina una dintre cele mai populare epopei science-fiction. Muzica compusa de John Williams a cucerit generatii intregi.

Compozitor, dirijor si pianist, John Williams are o cariera care se intinde peste cinci decenii fiind in spatele muzicii a numeroase filme precum Star Wars, ET, Home Alone, Indiana Jones si detine 50 de nominalizari la premiile Oscar. In 2005 American Film Institute a declarat muzica filmului Star Wars din 1977 ca fiind cea mai importanta coloana sonora a filmului american din toate timpurile.

Biletele s-au pus in vanzare prin Entertix si pe entertix.ro, spectacolul fiind realizat sub licenta Disney in asociere cu 20th Century Fox, LucasFilm si Warner Chappell Music.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail