Lansari filme, Stiri

Death Wish: filmul a avut avanpremiera la Cinema City din AFI

Avanpremiera speciala a filmului „Death Wish. Razbunarea” – cel mai nou si mai palpitant film de actiune distribuit de Forum Film Romania – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni.

La evenimentul de lansare au luat parte jurnalisti si bloggeri, precum si vedetele Ramona Solomon, Sasha Borona, Dorin Chiotea si Oliver Simionescu, Alice Nastase-Buciuta si Olimpia Melinte.

Filmul „Death Wish. Razbunarea” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 9 martie 2018.

Death Wish il aduce in rolul principal pe Bruce Willis, care revine in forta la cinema, in rolul unui chirurg care devine un razbunator neindurator dupa ce sotia sa este ucisa, iar fiica sa intra in coma.

Bruce Willis despre filmul Death Wish

Actorul povesteste ca s-a raportat la transformarea personajului sau prin prisma rolului de parinte, ceea ce el, ca tata a cinci copii, poate intelege foarte bine. „Inainte sa am copii, rolul de parinte nu era o caracteristica a personajelor mele sau parte din filmele in care jucam. Acum e o componenta majora. Acest film te face sa te gandesti la cat de departe a-i putea sa mergi pentru a-i proteja pe cei dragi. Dupa ce familia sa este atacata, Paul Kersey nu mai poate tolera nicio persoana care incearca sa-i faca rau unui om inocent. Am incercat sa-i aratam publicului motivele si substratul actiunilor sale”.

Pregătește-te de acțiune! La avanpremiera filmului “Death Wish. Răzbunarea”, invitații l-au revăzut pe Bruce Willis î…

Posted by CineForum on 7 Martie 2018

Actrita Elisabeth Shue, cea care interpreteaza rolul sotiei lui Kersey, spune: „Sa lucrez cu Bruce e un lucru pe care am vrut mereu sa il fac. Am urmarit multe dintre filmele sale de-a lungul anilor si il respect foarte mult ca actor. Am stiut ca o sa fie minunat sa lucrez cu el. Bruce este foarte convingator si carismatic.”

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.