Noutati din lumea filmului

Catalina Grama isi ofera vocea pentru animatia My Little Ponny

Catalina Grama (Jojo) se transforma in Rarity, ,,cel mai frumos ponei”, numai in ,,My Little Pony: Filmul”

Din 13 octombrie, odata cu lansarea animatiei ,,My Little Pony: Filmul” pe marile ecrane, Catalina Grama (Jojo) intra in coloratul univers Equestria, unde ii da voce poneiului Rarity si face echipa cu Adela Popescu si Radu Valcan, in versiunea in limba romana a filmului.

O experienta amuzanta care i-a reamintit de importanta si frumusetea prieteniei in viata de zi cu zi, Catalina Grama declara despre incursiunea sa in lumea pozitiva si colorata din ,,My Little Pony: Filmul”: ,,Eu devin Rarity, un personaj cu care pot spune ca am in comun foarte multe lucruri. Poneiul meu e cel mai frumos dintre toti: alb cu mov. Este si fashionist. Sunt o raritate de ponei si in viata reala. Mi se potriveste perfect personajul. In general, din desenele animate mi-ar placea sa aduc partea buna a lucrurilor si poate ca nu ne-ar strica nici in lumea reala putina prietenie in plus, generozitate si atitudinea asta pozitiva fata de toate lucrurile care ne inconjoara si cred ca asta as aduce din Equestria.”, a concluzionat artista.


Chiar de la inceputul anilor 1980’s, franciza My Little Pony, bazata pe extrem de populara linie de jucarii Hasbro, a populat imaginatia copiilor cu locuitorii ecvestri plini de culoare si curaj din lumea cea magica si vasta a poneilor cunoscuta sub numele de Equestria.

Pe masura ce au aparut diverse ecranizari ale universului din My Little Pony pana la premiera din 2010 a serialului de mare succes poneii au strans noi generatii de tineri fani.

Dar pentru a face saltul la marele ecran, felul in care arata lumea din My Little Pony a trebuit sa fie adaptat de regizorul Jayson Thiessen si scenaristii Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, si Joe Ballarini. Aceasta privire mai aprofundata in lumea plina de jocuri a poneilor este insotita de animatii dinamice si o abordare vizuala sofisticata care o pune pe Mane 6 si pe prietenii ei intr-o lumina mai bogata, mai bine definita.

,,My Little Pony: Filmul” aduce in prim plan pe marile ecrane momentul in care o forta intunecata ameninta armonia din minunatul taram Ponyville, asa ca cele sase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy si Rarity – pornesc intr-o memorabila aventura dincolo de Equestria, unde vor intalni atat personaje noi incantatoare, cat si provocari dificile. Insa mai mult decat orice, acestea vor demonstra din nou ca prietenia este magica si are puterea de a salva lumea.

,,My Little Pony: Filmul” isi asteapta fanii la cinema, de vineri, 13 octombrie, cu poveste magica despre curaj si prietenie.

Prezentare video:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail