Stiri

Din 16 octombrie o animatie de poveste la Boomerang- Dorothy si Vrajitorul din Oz

Dorothy si Vrajitorul din Oz, serialul animat bazat pe cartile semnate de Lyman Frank Baum este un show pentru copii comedie si fantastic, care va avea premiera la postul de televiziune Boomerang.

Acesta debuteaza luni, 16 octombrie. Episoadele vor fi reluate la aceeasi ora, de luni pana vineri.

Dorothy si Vrajitorul din Oz

Dorothy si Vrajitorul din Oz

 
Productie Warner Bros. Animation in 80 de parti a cate 11 inute, Dorothy si Vrajitorul din Oz ne face din nou cunostinta cu personajul indragit, copila care il avea partener pe Toto in aventurile ei prin taramuri magice. Reintalnirea cu Sperietoarea de ciori, Omul de Tinichea si Leul cel Las, dupa ce cei trei au invins-o pe Vrajitoarea cea Rea de la Apus, o indeamna pe fetita sa plece in noi peregrinari prin tinutul Oz.
 

Povesti senzationale in serialul Dorothy si Vrajitorul din Oz

In incercarea ei de a-si insusi rolul de Printesa a Orasului de Smalarld, Dorothy trebuie sa readuca pacea in oras si sa se achite de obligatiile care vin odata cu titlul. Este inarmata doar cu o pereche de pantofi din rubin.

Animatia include melodia de Oscar, ”Over the Rainbow”, parte din coloana sonors a premiatului ”The Wizard of Oz” din anul 1939.

Noul serial „Dorothy și Vrajitorul din Oz” va avea premiera la postul pentru copiii Boomerang luni, 16 octombrie, la ora 20:35.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail