Fără categorie

‘Bad Moms’: premiera pe marile ecrane din 29 iulie

bad-moms-movie-posterComedia verii, filmul ,,Mame bune si nebune” intra de vineri in cinematografe

Scenaristii filmului „Marea Mahmureala” aduc pe marile ecrane, din 29 iulie, comedia nonconformista „Mame bune si nebune”, in care actritele Mila Kunis, Kristen Bell si Annie Mumolo sunt hotarate sa renunte la prejudecati, in favoarea distractiei. O productie distribuita de Freeman Entertainment, filmul ,,Mame bune si nebune” a avut deja avanpremiera in Romania, prilej cu care le-a oferit o experienta unica fanilor si vedetelor care au avut ocazia sa asiste la prima proiectie a filmului.

Amalia Enache, Ioana Ginghina, Nicole Cherry, Roxana Iliescu, Cristina Cioran, Claudia Pavel, Irina Mohora, Ana-Maria Barnoschi, Kamara si Dan Cruceru sunt doar cateva dintre celebritatile care au salutat lansarea filmului ,,Mame bune si nebune” pe marile ecrane. Participantele la eveniment au avut parte de momente de rasfat si deconectare, asigurate de profesionistii de la Beauty One, lider pe piata de infrumusetare din Romania, oferind servicii si produse profesionale la cele mai inalte standarde.

Actiunea filmului ,,Mame bune si nebune” ne-o prezinta in prim plan pe Amy (Kunis), cea care aparent are o viata perfecta: o casnicie fericita, copii isteti, o casa minunata si o cariera in ascensiune. Cu toate acestea, munceste mult, se ocupa de gospodarie si este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizarii. Satula sa respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipa cu alte doua mame depasite de realitate, in misiunea de a se elibera de responsabilitatile conventionale. Actiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mama, aduc trioul de belea in conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la scoala si reprezentanta acestora. Rezultatul va starni hohote de ras…

Un film distribuit de Freeman Entertainment, comedia „Mame bune si nebune” are premiera la cinema din 29 iulie 2016.

 

Galerie eveniment:

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail