Stiri, Televiziune

‘Fear the Walking Dead’ – trailer San Diego Comic Con [sezonul 2b]

Se apropie lansarea oficiala a sezonului 2b al serialului  Fear The Walking Dead, serial ce a batut toate recordurile de vizionare inca de la primul sezon.

AMC, aduce in premiera exclusiva , pe televiziunile AMC din intreaga lume, continuarea cu sezonul 2b a celui mai asteptat serial dramatic,  “Fear The Walking Dead” pe data de 22 august, difuzat simultan cu premiera din SUA la ora 4:00 si redifuzat in primetime la ora 22:00.

Pe masura ce ne imbarcam la a doua jumatate a sezonului doi, familiile Clark/Manawa, Salazar si Strand se destrama. Evenimentele care au avut loc pe vasul Abigail au dus personajele noastre in deriva. Acum ei trebuie sa-si creeze propriile cai de supravietuire. Alicia se lupta cu refuzul lui Madison de a-i da drumul lui Nick, in timp ce Travis incearca sa-l protejeze pe Chris de intunericul apocaliptic care ameninta sa-l consume. Strand e pierdut in doliu, iar puterea trecutului intunecat al lui Daniel a facut-o pe Ofelia sa-si piarda speranta ca vor supravietui si ca isi vor putea recladi vietile.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail