Televiziune

Avocatul, un nou serial la Focus Sat TV, din 10 noiembrie

Două sezoane ale serialului „Avocatul” (The Lawyer / Advokaten, 2018), producție Canal+ Original, vin la Focus Sat TV, din 10 noiembrie, de la ora 21:30 și urmează să fie difuzate, în zilele de luni și joi, câte două episoade.

Avocatul” este un serial nordic / scandi noir cu acțiunea localizată în Malmö, capitala criminalității din sudul Suediei și port situat în apropierea capitalei Danemarcei, Copenhaga.

Cele două orașe sunt unite prin podul Øresund care leagă Suedia și Danemarca, dar de asemenea prin sistemele lor de justiție compatibile, care permit avocaților să profeseze de ambele părți ale strâmtorii. Serialul are un ritm intens, un ton ascuțit și dialoguri rapide, inteligente și pline de substanță.

Frank Nordling (Alexander Karim) este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. Când Frank află că părinții lui au fost uciși de unul dintre liderii lumii interlope din Copenhaga, Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen), decide să se răzbune. Spre groaza lui Frank, Waldman se întâmplă să fie unul dintre cei mai importanți clienți ai firmei de avocatură, un client generos pe care firma l-a ajutat să scape de justiție în numeroase ocazii. Pentru a obține răzbunarea dorită Frank trebuie să se infiltreze în organizația lui Waldman, să devină avocatul și omul său de încredere. Sala de judecată, care constituie inima serialului, este lumea lui Frank, un univers cu care este foarte familiarizat și, de asemenea, locul unde își va căuta răzbunare. Dar nu merge totul conform planului și se trezește în mijlocul unui joc periculos, în care cea mai mică greșeală poate duce la propria sa moarte. Lumea interlopă este dură, dar nimic nu îl va suprinde la fel de tare ca atunci când descoperă cât de putred este de fapt sistemul juridic danez.

De cealaltă parte, Thomas Waldman a fost implicat în lumea criminalilor de la o vârstă fragedă. A petrecut câțiva ani în închisoare, dar nu a fost acuzat sau condamnat pentru nimic în ultimul deceniu. El evită inteligent orice legătură directă cu activitățile sale ilicite lucrând exclusiv prin intermediari și este implicat în principal în traficul de droguri, furturi de mașini de lux, construcții și contractarea unor servicii care nu sunt extrem de ortodoxe. Fiica lui, Therese (Sara Hjort Ditlevsen), este lumina ochilor lui și punctul său slab. Este o tânără foarte frumoasă și sensibilă, dar deloc naivă. Pentru viitorul ei, Waldman plănuiește să-și extindă operațiunile și să devină o figură respectată dincolo de lumea interlopă.

Sara Khalil (Malin Buska), sora lui Frank, este și ea un personaj important, care vrea să ajute și să facă ceea ce este corect, dar este puțin prea predispusă la izbucniri bruște de emoție și chiar la violență. Ea a început să consume droguri devreme, după moartea părinților, dar apoi s-a îndreptat și s-a alăturat forțelor de poliție, ca și tatăl ei. Nu a reușit însă niciodată să scape complet de nocivul obicei și recidivează periodic, de fiecare dată când viața reală devine prea mult pentru ea.

Prin personajele memorabile, intriga complexă și miza pusă în joc, serialul s-a dovedit a fi un succes pentru publicul din Suedia și Danemarca. Avocatul și scriitorul Jens Lapidus a participat la filmări pentru a se asigura că elementele ce țin de sistemul juridic sunt cât se poate de credibile.

Cele două sezoane ale serialului „Avocatul” vor intra în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de numeroase alte seriale europene de succes producție Canal+ Original, printre care se numeră „Ultimele pantere”, „Posedare”,  „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani și ani”, „Klangor”, „Spirala crimei” precum și sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand, documentare National Geographic și History etc.

Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus SatFocus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV  – mai multe informații despre produsele Focus Sat pe site sau Facebook.

Vizionare trailer:

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie și divertisment de calitate. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă modern, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate și pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează. Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe de vizionare complete, Focus Sat și-a diversificat soluțiile de livrare de conținut cu o aplicație OTT de ultimă generație – Focus Sat App – care poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil, cu funcții interactive ce permit repornirea și reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium. Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l. – unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, din care mai fac parte următoarele branduri: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria, și Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

Vezi si...

2 Comments

  1. qvis 23 noiembrie 2022 at 11:38 -  Răspunde

    Foarte buna serie. Am urmarit deja o parte si am apreciat calitatea excelenta a productiei.

    • Angela 26 noiembrie 2022 at 22:54 -  Răspunde

      Ma bucur sa citesc asta 🙂 Multumesc pentru opinie!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.