Noutati din lumea filmului

Virgil Iantu in comedia romanesca Ghinionistul

Virgil Iantu a imbatranit 20 de ani pentru rolul din ,,Ghinionistul”

Celebrul prezentator tv, Virgil Iantu, s-a transformat total la indicatiile regizorului Iura Luncasu si a renuntat aproape complet la podoaba capilara, acceptand si un machiaj generos, care l-a imbatranit cu cel putin 20 de ani, totul numai pentru rolul sau din comedia ,,Ghinionistul”, care va avea premiera pe marile ecrane din 8 decembrie.

In interpretarea unui tata dedicat, dispus sa-i ofere fiicei sale tot sprijinul material necesar, personajul interpretat de Virgil Iantu, domnul Dinu, va descoperi pe propria-i piele ca cele mai importante lucruri pentru un copil sunt: atentia si iubirea neconditionata. Relatia conflictuala pe care Dinu o are cu fiica sa (Sanziana Tarta) il va face sa reconsidere tot felul sau de a fi.

Cu siguranta unul dintre filmele romanesti cu cea mai impresionanta distributie, comedia ,,Ghinionistul” aduce impreuna actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale si figuri marcante ale showbizului autohton.

Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase si pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu. Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in orasul Resita, precum si in imprejurimi.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.